instruktor aerobiku, zumba instruktor
do novootvaraneho studia rodinneho typu v BA hladam instruktorov aerobiku aj dance aerobiku, hip-hop a zumba instruktora. Kontakt studioflash@azet.sk alebo 0910 688 997 Bratislava.
Dobry den.
Som Alena Vymazalova, mam 25 rokov a zumbu tancujem uz vyse roka. Som novovyskolena certifikovana instruktorka – zatial som este neprecvicovala, ale mam skusenosti s vyukou. Tancovala som 5 rokov v subore Andalucia flamenco a travila som vela casu vyukou mladsich clenov. Ak budete mat zaujem, prosim kontaktujte ma na doleuvedenej mailovej adrese alebo na telefonnom cisle: 0949 829 609. Dakujem
ahoj alena.my by sme ta radi privitali v nasom teame :),ak si z Ba.
Ahojte :) Ano som z BA :) Kontakt na mna mate, kedykolvek sa ozvite :) Dakujem
tak nam napis nieco viac o sebe.kedy by si mohla precvicovat, ci mas certifikat aj z ineho druhu cvicenia… info@studiomiracle.sk :)
:) odpisala som na vas email :)
dobry den prosim vas chcela by som si urobit kurz zumby, len vobec neviem kde. dakujem lucia
Hladam instruktora/ku zumby v okoli Piestan,blizsie info na tel cisle 0908894259 :D
Hľadám inštruktorov bodyworku, pilatesu, zumby, spinningu… do novootvoreného fitka v Pezinku.www.fitkonicek.sk
Ahoj ,hľadám do novootvárajuceho sa fitnes študia v Trstenej na Orave inštruktorov-ky(aerobicu, zumba, bosu…). Ak máš záujem,alebo poznáš niekoho i z radou študentov,ktorí si chcu brigádne privyrobiť, ozvi sa na moju mail adresu. Ďakujem Žanet.
Ahoj tak to je ta moja adresa,ktoru som vám zabudla pripojiť konttesska@azet.sk
ahojte…hladame precvicovatelku ZUMBY do Majcichova…okres Trnava
Hladam inštruktora/ku so Zumba certifikatom do novootvoreneho studia v Bratislave vo Vrakuni moze byt aerobic instruktor na hodiny aerobicu volajte 0902 635 815:) email je matys112@gmail.com
Hladam instruktora/ku ZUMBY do tanecneho klubu v Topolcanoch … Kontakt: krohacova@gmail.com alebo 0903 846 701.
dobry den prosim vas chcela by som si urobit kurz zumby, a stat sa instruktorkou. vobec neviem kde. dakujem Iva
Hľadám inštruktorku(ra) Zumby na dohodu – Kúpele Lúčky a.s. Cvičenie 2 – 3× v týždni podľa dohody z okolia Lipt.Mikuláš, Ružomberok a Dolný Kubín. Vieme sa dohodnúť. Kontakt na mňa 0917839766
Ahojte!Som z Považskej Bystrice,veľmi rada by som si urobila certifikát – kurz zumby a stať sa inštruktorkou.Poradíte mi na koho sa mám obrátiť?Ďakujem! Daniela
pre Danielku- Dani, vstky info a dost prehladne napisane najdes na zumbaslovensko.sk ak by si niecomu nerozumela je tam kontakt na Danielu Cesnekovu- to je skolitelka instruktorov pre SR a CR, je velmi ochotna, kludne jej aj zavolaj na mobil, porai ti ucrite :) dufam ze pomohlo :)))
Ahojte zumbaci :)) zistila som ze na stranke zumba.com maju uzasne ceny na oblecko, niektore za polovicne ceny ako su u nas, a kedze som v zine mam to este lacnejsie…avsak viem ze postovne je tak okolo 25 eur…a plus este dan :/ preto sa chcem sptyat ci by sa par instruktorov nepripojilo a rozdelili by sme si postovne :)) prosim dajte vediet na email: zdenka.bothova@gmail.com dakujem krane :))