HĽADÁME INŠTRUKTOROV
Hladame instruktorov pre nase aerobikove velke studio. Co nam viete ponuknut?privitame fatburner, aerobik, bodywork,pilates, taebo, power, spolocenske tance,step, skolenia a rozne nove druhy cvicenia.Kontaktujte nas na tel.c.0910 230 222
Ahoj Soni. Mohla by som vediet kde sa vase fitko nachadza? Dakujem Lucia
Devinska nova Ves. Hladame dobre akcne cvicitelky financne zaujimave ohodnotenie
Videla som inzerat na Auqa baby a rada by som sa o tom dozvedela viac… Vraj hladate instruktorov? Zaujalo ma to .....
ahojte.Do relaxacneho studia Miracle v centre Ba hladame instruktorky na power jogu, jogu, gravid jogu a kalanetiku.tel.kontakt:0902 121 102
Ahojte.Hladame instruktorky do novunkeho luxusneho fitness centra v Topolcanoch.Prijmeme instruktorov pilatesu,street dancu,fatburneru,kalanetiky, orientalne tance,flexibar, X-co,spiningu.V pripade dochadzania sme ochotny cestu preplacat.Dufam, ze som ta zaujala a tesim sa na nasu spolupracu.Kontaktujte ma na 0907961384 alebo 037/5300 300 (fitness centrum)
Ahoj rada by som si urobila kurz inštruktorky na aerobik, bodywork,pilates, taebo, power, spolocenske tance,step kde sa to robí a ako dlho to trvá a cena???
Hľadám inštruktorov pre pilates, jogu, power jogu, gravy jogu, cvičenie pre tehotné a cvičenie mamičky s detmi. Ďakujem 0910 230 222
Hladame do aerobic studiano1 v trnave instruktorov-instruktorky vsestranneho zamerania…od oktobra 2007..studio ma dlhorocnu tradiciu,stalych i novych klientov..vitane su aj instruktorky strednej generacie s praxou,ale aj bez praxe,no s chutou na sebe pracovat.Kontakt zatial len na aerobic@centrum.sk.Od 20.9.na tel cisle 0905769601..0903712033 do 20.9. na tel.00385995047751
Hladame instruktorov pre aerobikove studio, pilates, yoga, power yoga,brusne tance.Fitko sa nachadza vo Vrakuni na Toplianskej 7. kontakt 0905645672
Hladam instruktorov na bodywork,brusne tance,power jogu.Najdete nas na Panonskej ceste,BA,Family it Line,kontakt 0907/13 90 30, 02/63537665
Hladame brigadnika za bar do sauny.dobre hodinove ohodnotenie 0910 230 222
Zaujimave, pred casom som poslala ponuku na predcvicovanie do uvedenych fitiek a nikto nemal zaujem . Ako a koho potom hladate?
Ahoj,od oktobra zacinam s aerobikom v telocvicni na sukromnej obchodnej akademii v Lamaci,zatial len dvakrat do tyzdna,v utorok a vo stvrtok,predbezne 17,15, ak mas chut si zacvicit,staci si priniest tenisky,nieco na pitie a podlozku,1 hod=60 Sk,tesim sa na kazdeho,blizsie info:0910 328 735
Ahojte, rada by som získala certifikát na Pilates. Poraďte mi, kde sa mám iformovať. Mám tehotenské štúdio v Šali, chcela by som to rozšíriť o Pilates a cvičenie pre " plnoštíhle".
cvicitelka a co precvicujes?:) miracle
Vsetko okrem bicyklovych hodin a bojoveho umenia.
Joga rovno pod Tatrami. Pridaj sa k nam, bude fajn. Par volnych miest 14.08.-17.08 alebo 28.08–31.08 blizsie info 0903 223 547 Milka
Zazitkove vikendove seminare s vyukou orientalnych brusnych tancov. Vhodne pre vsetky vekove a vahove kategorie.Mile damy vyskusajte! Cakam na Vase otazky na c.0903 223 547 Emma sri@centrum.sk
Caute, hladame instruktorov na rozne druhy jogy pre zacinajuce studio v centre BA. Kontakt 0902 463643
Zdravím, hľadám prácu ako brigádnička vo fitness centre, po 17.00, alebo víkendy. e-mail – adelaide18@post.sk
Hľadáme inštruktorov, trénerov aquabike a aquaerobiku do novootvoreného centra v Pezinku. Info: hipcentrum@gmail.com
Ahojte, do nového relax centra v TT hladame instruktorky na power jogu, jogu, gravid jogu, cvičenie pre mamičky s deťmi a kalanetiku. Kontakt: 0905183330
Hľadáme inštruktorov/ky na bosu,zumbu,spinning,aerobik(rôzne druhy).Kontakt 0907/13 90 30,02/63537665,lea@familyfit.sk Fitnesscentrum Family Fit Line v Petržalke,Bratislava
Ahojte,dočítala som sa,že hľadáte inštruktorov tanca.Mám 18-rokov a ako inštruktorka tanca posobím už 3.roky..Ovládam moderné tance- hi-hop,disco-dance,jazz..Tancujem už 12-rokov…Kontakt: 0904 894 756..ŽILINA a okolie..:-)
Ahojte, rada by som robila inštruktorku aerobicu.Neviete mi nejako poradiť? Teraz som si urobila kurz a veľmi by som chcela začať. Kontaktujte ma na 0948518515.
Dobrý deň, chcela by som si nájsť prácu ako inštruktorka jógy alebo brušných tancov v Trnave. V prípade záujmu ma kontaktujte na luckaju@centrum.sk
ďakujem
Dobrý deň,hľadám prácu ako inštruktor spiiningu v Bratislave.Mám bohaté skúsenosti v tomto smere či už praktické ako aj teoreticke. V prípade záujmu ma kontaktujte na 0903 614 557 alebo mailovú adresu mojej priateľky-katarina.barosova@chello.sk
Ďakujem
Dobry den hladam si pracu do fitness centra jako trener tel 0915128497,mail milan.gajdi@gmail.com Dakujem
Ahojte som cvicitelka z BA a vraciam sa na Slovensko zo zahranicia, takze hladam nejake hodiny vo fitku. Cvicim bodywork, aerobic, fatburner. 5 rocna prax. Kontakt: evacvicela@gmail.com
Ahojte, hladame instruktora/rku powerjogy do studia v centre Bratislavy. Pre viac info, prosim volajte na 0902 463643.
Ahojte, do fitka v Senci hladame instruktorku cvicenia pre tehotne a pre cvicenia mamieciek s detickami. Ak máte zaujem, napiste mi mail na zuzulak@gmail.com alebo sa ozvite telefonicky 0903/255046 alebo 0911976550 (Eva). Tešíme sa
Ahojte, takisto by som mala zaujem urobit si kurz precvicovatelky Zumby ( alebo Taebo ), ale nedopatrala som sa toho kde. Rada nad zlato. HELP pls!!!
Pilates štúdio v Žiline hľada inštruktorov Pilates metody, bližšie info tel.0903 701 406 alebo mail info@pilates-za.com