Maraton PKO
…som zvedavy, ci sa im aspon ciastocne podari zorganizovat akciu ako bo OKEY maraton… neviete, aky budu prezenteri?
Zdaleka to nie su take zvucne mena, ale na finale by mal byt Milan
Myslím, že jednu hodinu bude mať Laci a Botka spolu, potom ešte zvlášť,Lucia Medeková, finále Milan, Kristína..
HAHAHAHAHAHAHA
..hej nie su to zvucne mena ale Laci aj Botka su skveli prezenteri len este nemali az taku velku sancu predcvicovat na maratonoch.. Mylsim ze sa mame na co tesit! Yupiiiiii…
Vie mi prosim niekto povedat, o kolkej sa presne maraton zacina, kedy je registracia, ake su vekove kategorie a ake je poradie hodin a cvicitelov? Nikde som tieto udaje nenasla. dakujem
Bližšie informácie nájdeš na www.aerobic.sk, v sekcii Akcie. Mimochodom, čo to znamená to HAHAHA ?!
Poznam blizsie vsetkych uvedenych cvicitelov okrem Kiky. Su to ludia s dlhsimi skusenostami v predcvicovani, ktori vedia podla mna super komunikovat s cvicencami a ucia pekne od menicov sumerne na obidve strany. Vedia urobit aj tanecne choreografie a super ich naucit. Sice su nasi, Slovaci, ale dostali priestor ukazat, aki su dobri. Prajem im uspesne cvicenie a vam tiez. Ak neviete, co mozete cakat, pridte si nesutazne zacvicit a ak sa vam nebude pacit, dajte si pauzu. Maraton zacina 13.00 a startovne je tusim 250,Sk.
Pri vstupe na maraton cviciaci, ale aj divaci dostanu darcek od novo-otvoreneho fitness centra Inpulz (www.inpulz.sk).Darcek bude volna vstupenka na akukolvek hodinu v tomto fitness centre + 50% zlava na pernamentku, to znamena, ze za 1000 korunovu pernamentku zaplatite len 500Sk.To je super! Ja cvicim v Inpulze a vyzera to tam fakt dobre.Cvici tam este Lea, Peto (kick-box), Evka J. a iní výborní cvicitelia.
Bola som v sobotu pozrieť na maratóne v PKO. Každý rok sa len utvrdzujem v tom, že úroveň maratónu z roka na rok klesá. Myslím si že usporiadatelia by sa mali nad sebou konečne zamyslieť a zobrať si príklad napr. z OKEY maratónu. Tento maratón bol na najlepšej úrovni. Lepšiu úroveň na Slovensku som ešte nevidela a to som už toho videla naozaj dosť. Tu sa zúčastnilo 520 súťažiacich a PKO sa tento rok muselo uspokojiť s vyše stovkou súťažiacich.
Tento rok bolo veľmi málo súťažiacich a nehovorím o tom že publikum bolo úplne chabé. Veď sa ani nečudujem, keď si tam usporiadatelia nahodili 60 ,– vstupné. Dojalo ma keď som stála vonku a prišla jedna pani ktorá ako sponzor prispela finančne na túto akciu a doniesla so sebou jednu známu. Chceli ísť do vnútra, ale tá „milá pani“ pri vstupnom povedala, že si musí zaplatiť, že to takto nejde, keby si sem každý doniesol jedného človeka, že ako by to vyzeralo. Tak toto je úplne pod úroveň. Išlo o športovú akciu alebo o veľký biznis???? Preboha ľudia zobuďte sa konečne z toho sna, takto si určite popularitu a finančné prostriedky na budúci rok nezískate. Na druhej strane musím usporiadateľov aj pochváliť. Cvičitelia boli veľmi dobrí, ale nie všetci. Keby tam nemal hodinu Milan Adamka a Lucia Medeková tak celý maratón je na hovno. ( Prepáčte mi tento výraz, ale vhodnejšie slovo som nenašla. ) Hodinu ktorú mali spolu bola perfektná. Len mi je veľmi ľúto, že túto hodinu im dosť pokazili z hľadiska ozvučenia. Usporiadatelia mohli zabezpečiť aj lepšiu aparatúru a lepšie ozvučenie. No a o finále ani nehovorím. Milan je proste úžasný. Je to profesionál a je to také slniečko, ktoré dokáže súťažiacim vyvolať úsmev na tvári. Veľa ľudí spomínalo, že na tento maratón išli iba kvôli nemu.
Milí usporiadatelia, viem že takýto projekt je veľmi náročný, ale toto bol XIV. ročník a muchy by už mali byť dávno vychytané......... Nemyslíte??????
Úplne súhlasim s Renátou. PKO je uz pod uroveň.
Cafte! Aj ja som sa bola pozriet na maraton. Nebol az taky perfektny ako ten OKEY, ale zase az taky hrozny nebol. Jedine, co ma zarazilo bol sled hodin – tretiu cvicil Milan s Luciou /boli fakt SUUUUUUUUUPER/, ale potom dali čajoveho Laca a potom aj Botku – mali to asi vymenit. Chybala tam gradacia a to mi trochu vadilo. Nehovorim, ze cvicitelia boli zli, ale v Bratislave su aj iní, ktorí vedia urobit omnoho lepsiu atmosferu /nemyslim tym Milana a Luciu – tak si totiz atmosferu na maratone predstavujem/. Ludi tam bolo preto menej, lebo bol pred 2 tyzdnami Okey maraton a v nedelu Topolcany. Asi by sa mali organizatori trosku dohodnut a nie si robit naschval…
Na maratóne v PKO som bola prvýkrát a neviem či ma niekto presvedči aby som tam išla aj budúci rok. Usporiadatelia naozaj mohli vychytať tie muchy ktoré rušili celkový dojem (ozvučenie) a nehovorím už o pravidlách ktoré nedovolili v priebehu prvej hodiny cvičiacim sa napiť a počas ostatných hodín sa mohli napiť len v prípade že to vyslovene povie prezentér. Škoda že tam nikomu neprišlo v tom hice zle, nie že by som to niekomu priala ale preto aby sa usporiadatelia spamätali. Takéto predpotopné názory na pitný režim si naozaj mohli odpustiť.
V sobotu som sa zúčastnila maratónu ako súťažiaca, a nemôžem povedať, že spoločná hodina Lucie a Milana bola až taká fantastická (odhliadnuc od ozvučenia) ako sa o nej vyjadrujú diváčky. Pokiaľ viem, Lucia mala tretiu hodinu cvičiť sama. Mala šťastie, že si zobrala na pomoc Milana, aspoň ju nikto nenazval čajovou. Myslím si, že Botka a Laci boli VYNIKAJÚCI!!! Fantasticky učili choreografiu, a malo to aj svoju gradáciu. Dúfam, že aj ostatným cvičiacim sa páčili tak ako mne.
Laci vraj vynikajuci ? Mozno vo fitku a pre zacinajucu klientelu aerobicu, ale nie pre ludi, ktori cvicia 5–6 rokov a nie na maratone. Ma sa co ucit. Mozno za 3 roky sa bude moct rovnat spickovym prezenterom a prezenterkam…
Pocet akcii v SR rastie, co je dobre. Pre „mensich“ organizatorov by bolo ale lepsie, keby brali ohlad na uz uverejnene terminy (OKEY maraton svietil na webe a rozdavali sa letaky uz od jesene 2002!), lebo idu iba proti sebe!!! Zvlast pri takej chabej prezenterskej ucasti (dokonca v PKO za vyssiu cenu!) by bolo asi divne, keby som po neskorom uverejneni PKO terminu sla radsej na PKO ako na OKEY, pre ktory som sa rozhodla uz davno pred tym. Bola som sa v PKO iba pozriet (tiez ma zarazilo vysoke vstupne pre divakov! a predrazeny bufet!!!) a bolo to fakt smutne. Ucast na akcii vyrazne ovplyvnuju prezenteri a nemyslim si, ze sa nim moze nazyvat kadekto, kto prave vyliezol na podium, hahaha. Cvicitelske obsadenie na PKO bolo hrozne (okrem Milana!), smutne, des a tragedia… najprv mi bolo do smiechu, potom uz skor do placu :-((( A na tom sme sa zhodli vsetci, s ktorymi som sa bavila – asi 15 az 20 ludi – dost siroka vzorka na ten zufaly pocet zucastnenych, nie??? Ak to bude takto aj na buduci rok, myslim, ze tam nebude uz ani tych 80 ludi, ale fakt uz len nejakych 20 fanyniek Vasku, Botky a Kiky, ktore naverbovali u seba v Relaxe ci Darifite :-) Potom ale nechapem, preco si neurobia radsej minimaraton vo svojom fitecku? Vela fitiek to tak robi a bolo by to pre nich rozhodne menej stresujuce, citili by sa lepsie oni aj klienti a mohli by prezit spolu krasny vikend. Drzim im palce.
Tiez som bola na maratone po prvy krat. Neviem co sa vam vsetkym nepaci!!!! Odhliadnuc na preslapy organizatora, ako bol pitny rezim, ozvucenie a prehnane vstupne to bola vydarena akcia. . . Ved to nebolo o tom ukazat, ze viem kadejake otocky a podobne kreacie, islo o to si dobre zacvicit – ci sa mylim?! A ked to nerobite pre radost, tak preco potom? Potrebujete sa ukazat v novom obleceni. . . alebo sa stretnut s prijemnymi ludmi a dobre si zacvicit?!
„… odhliadnuc na preslapy organizatora, ako bol pitny rezim, ozvucenie a prehnane vstupne… " atd. nooo, tu je snad vymenovane vsetko, od coho mam odhliadat :-))) Nepotrebujem ukazovat nove oblecenie (ziadne nemam, chichi) a presne prave o to ide: dobre si zacvicit (lebo to robim pre zdravie a pre radost), stretnut sa s prijemnymi ludmi (v prijemnej atmosfere), k tomu treba aj pit (ako je pre zdravie normalne), cvicit s aspon priemernymi prezentermi (aspon tak kvalitne, ako si zvyknuta na obycajnych hodinach na normalnych lektorov), s aspon normalnym zvukom (aspon tak obycajne dobre, ako na beznych hodinach)… atd. vlastne, neviem, preco mam od vsetkeho odhliadat :-) Asi "odhliadnem“ od celej akcie a uz nikdy viac! To by bolo asi tak na prve doplnenie pre Ajku, ze co sa to vlastne vsetkym nepaci – ked som to tak vyssie citala, tak vacsine uplne vsetko okrem Milana.
Bola som na maratone, dobre som sa bavila, lebo som chcela a cvicilo sa mi celkom fajn. Mate pravdu o ozvuceni, pitnom rezime a termine. Priestor dostali nasi prezenteri, ktori nemaju skusenosti/okrem Milana/ z takychto akcii a myslim si, ze ich ovplyvnila aj trema. Ked ich porovnam so zahranicnymi, ktori maju ine skusenosti, nevyzneli az tak super, ale ja som bola spokojna. Zacvicila som si pre mna primerane zostavy/ som narocna a pokrocila cvicenka a zucastnila som sa mnohych aerobikovych akcii, aj v Cechach/. Snazim sa teraz pisat nezaujate, ale ako som uz pisala, cvicitelov poznam. Nie som ich/okrem Milana/ vyhranena klientka a faninka, ale viem z osobnych navstev ich lekcii, ze maju pokrocilu klientelu. Mozno o rok pozvu organizatori inych cvicitelov a budu spokojni viaceri. Osobne si myslim a viem, ze organizatori nie su ludia od „aerobiku“ a asi by si dali v tomto poradit. Mozno by sa im nejaky skusenejsi cvicitel mohol ozvat. Neviem, ale verim, ze tento maraton, ktory mam rada a ma u nas najdlhsiu tradiciu zo vsetkych akcii, nezanikne.
Nepatrím medzi začiatočníčky, a ani medzi fanynky Kiky, Botky a Laciho. Cvičila som pri nich prvý krát, a musím povedať, že to vôbec nebol des a tragédia, ako sa o týchto prezentéroch vyjadruje Katka a všetky ostatné, ktoré sa tam boli iba pozrieť. Mne sa ich choreografie páčili. Ak budete dievčene ale všetkých prezentérov porovnávať s Milanom, tak to potom na Slovensku veľmi ťažko nájdete takého, ktorý by sa mu vyrovnal. Uvedomte si, že každý prezentér má svoj štýl, každému vyhovuje niečo iné. Jeden má rád tanečné choreografie, ďalší preferuje športovejšie, a to každého z nich robí zaujímavým a jedinečným. Myslím si, že tu išlo o to, aby si každý dobre zacvičil, a to táto akcia splnila.
Uplne suhlasim s Ingrid. Akcia splnila svoj ucel a to je dolezite! Ked sa vam nepacilo, ako cvicia ostatni OKREM MILANA, tak ste mali odist! Ja ked s niecim nie som spokojna, tak proste odidem. Ved Vas tam nikto nedrzal!!!
Co je na tom Milanovi az take genialne? Boli ste si uz zacvicit na Petovi v Zoracentre?Nemyslim to v zlom, len som este na Milanovi nebola, tak chcem vediet preco ste z neho take hotove?
Maraton PKO
Túto stránku nenavštevujem,ale nedá mi nezareágovať,pretože sa hovorí o mne a mojom kolegovi. Hneď na úvod chcem poďakovať všetkým,ktorý ma kritizujú a hovia,že niesom profesionál. Všetky tieto názory ma poženú dopredu a budem na sebe oveľa viac pracovať a nabudúce budem určite lepšia,to vám všetkým sľubujem.To,že ma niekto nazve čajovou nieje povzbudivé,ale ja som myslele,že choreografia na piatu hodinu by nemala byť moc náročná na koordináciu. Veď na maratóne ide o dobrý pocit z cvičenia a nie byť uhnaná ako „zdutá koza“.Teda týmto chcem povedať,že som mohla dať oveľa náročnejšiu choreografiu, ale podľa mojho názora to bola vhodná choreografia na piatu hodinu.Už cvičím dlho,ale vždy som cvičila pre radosť a s radosťou. Ale aspom som sa poučila, bohužiaľ na vlastnej chybe.Túto chybu už nabudúce neurobím.Ešte chcem dodať jednu vec. Dúfam,že tieto narážky a kritika na nás s Lacim neboli kvôli tomu,že sme prezentéri SCAF a nie SAFI.Tak to by ma mrzelo naviac. Teším sa na vaše ďalšie názory.
Milá Lea, Katka, a všetky ostatné neprajníčky. Bola som na maratóne ako súťažiaca a preto viem posúdiť oveľa lepšie situáciu na maratóne ako vy-tzv.diváčky. Preto sa opovážim na vaše názory nadviazať. Na maratóne ide o dobrý pocit z cvičenia a nie o „predvádzanie sa na pódiu“. Botka a Laci sa na pódiu nepredvádzali,ale cvičili. Ale toto sa o Lucii a Milanovi nedá poveddať. Oni viac šaškovali ako cvičili. Ale to však neznamená,že cvičili zle.Len viac toho našaškovali ako tí ostatní. Ale lepšie sa cvičilo na Laciho a Botku,ktorí síce nešaškovali,ale hovorili a ukazovali čo nasleduje v zostave. Podľa mňa sú dobrí cvičitelia a určite v budúcnosti budú ešte lepší. A na to sa ja osobne teším, pretože na mňa urobili dobrí dojem.
„Milá“ Lea, mala som tú „česť“ cvičiť na tvojej hodine a rozmýšľam akým právom si dovolíš posudzovať napr. Laciho, keď to, čo si predviedla ty bolo primitívne cvičenie plné nadávok a jednoduchých zostáv, ktoré by ani na takomto maratóne ani zďaleka neobstáli. Ak ty a tvoja suita chcete niekoho kritizovať, obzrite sa v prvom rade na seba. Keby si bola taký odborník, ako si o sebe myslíš, asi by si potom na nejakom maratóne predcvičovala?
Botka a Laci sú nalepší a pre mňa navždy takými ostanú.Chodím na ich hodiny, s obrovskou radosťou, pretože vidno , že to čo robua robia z lasky a nie s donutenia. Pozrite sa všetci na seba a spämatajte sa!!!Na svete neexistuje len nejaký priteplý MILAN!!!!!!!!!!!Laci a Botka drzím Vám palce.Len tak dalej!Ste super!!!!!!!!!!A ohladne fitecka RELAX STUDIO je super.
Spamätejte sa vsetci!!! Uz mi zacinaju vadit tie vase nadavky a opovrhovanie pracou inych! Kazdy clovek je jedinecny a ma aj svoj sposobom zivota, prednesu a aj cvicenia! Nemozete predsa cakat, ze VSETCI budu tanecnici ako Milan! Ked je taky jedinecny, tak chodievajte LEN na jeho hodiny a netlacte sa na ziaden maraton! Lebo tam sa urcite nestretnete s druhym Milanom. Bola som cvicit a pacili sa mi choreografie vsetkych. Nieco bolo jednoduchsie, co som zvladala bez problemov a niekde som sa vrtela odusu a nevedela som ako. . . Takze, majte sa radi a dokazte sa akceptovat navzajom!!! Urcite budete mat zo seba lepsi pocit a mozno aj radost z cvicenia – co asi mnohym kockam, ktore mali odozvy chyba. . .
Botka a Laci, nenechajte sa odradit! Ved to robite s laskou a pre radost, tak dotoho!!!!
Sice som tu uz pisala, len dodam, ze som rada, ze sa ozvali viaceri, ktori ocenuju na akciach kvalitu cvicenia a presne ako Bodka povedala, hodiny na maratone maju byt primerane a odstupnovane, lebo sa neda tahat naplno 6 hodin najnarocnejsich choreografii. Bodka s Lacim mali priestorove zostavy aj s otockami a podla mna su jedni z najlepsich cvicitelov na Slovensku, najma co sa tyka choreografii, ich ucenia a stavby. Milan je vynikajuci v tom istom, krasne pomocou viacerych metod uci najzlozitejsie choreografie, je vacsinou usmiaty, v dobrej nalade, nikdy nekrici a nie je neprijemny na cvicenky, povzbudzuje a perfektne s nimi komunikuje. Pisala som o nom aj v prispevku k OKEY.
Ja som sa tiež zúčastnila martonu a bola som spokojná – tých 6 hodín som absolvovala v pohode. Atmosféra bola dobrá, aj keď účasť poslabšia. Ak mal niekto náročnejšie požiadavky na prezentérov, tak na druhý deň v Topoľčanoch bola skvelá príležiitosť. Dúfam, že všetky cvičenky, ktoré kritizovali prezentérov v PKO vychytali všetky ceny!
Ahojte,boal som na maratone v PKO a myslim,ze by sme mali zvazit kto je prezenter a kto je len cvicitel precvicujuci na maratone.Prezenter musi mat uz zopar desiatok akcii za sebou a nie jeden alebo dve.Takze slovo prezenter by som do ust nebrala v pripade niektorych cvicitelov,mozno o par rokov.A co sa kvality tyka,nemyslite ze to nie je len o choreografii,ale aj o technike a prevedeni.CO tak dotahovanie pohybov,doslapovanie na patu,vystrete paze? To vsetko patri k vyrazu cvicitela a to je to,co na Vas porotcovia hodnotia,tak nemyslite,ze by to v prvom rade mal dodrziavat „prezenter“ stojaci na podiu?Co v pripade niektorych " prezentorov" nemozem povedat.
Vážená slečna Hela nadá sa nereagovať na Váš odkaz na adresu Lucie Medekovej, ktorá si údajne zobrala Milana na pomoc.Myslím si,že táto jej voľba bola najťažšou alternatívou, pretože vyrovnať sa na pódiu takému prezentérovi ako je Milan a nestratiť sa pri ńom technicky,didakticky a aj charizmou,už niečo znamená.Milan tiež určite vedel čo robí,keď tú hodinu s ňou cvičil.Tá baba bola skvelá, zvládla to skvele a evidentene to bola jej hodina.Skúsme si pri Milanovi predstaviť Vami ospievanú Botku hahaha nedajte sa vysmiať.Dúfam,že Lucia dostane šancu aj na iných akciách,aby skalným fanúšikom Relaxclubu a Darifitu otvorila oči.Pretože Vy slečna ste tú hodinu buď nevidela,alebo nemáte o aerobiku ani páru. PS:Pre ďalší príspevok čo sa týka šaškovania preboha veď ide o zábavu a nie o psychologické sedenie.
Mila Deniska. Ja uplne suhlasim so slecnou Helou. Vy ste podla mna obycajna chudera, zaslepena.Strcte si uz toho Milana do riti, nie je jediny na svete .Je to obycajny buzerant a chudak. A takisto aj ta jeho Alenka. Rozmyslali ste nad tym, ze Botka mozno menala tu moznost si s tym buzerantom zacvicit, tak preto si to nedokazete predstavit. A poviem Vam ze Laci a Botka boli omnoho zohratejsi ako Milan a ta chudera.Mylila sa a ked videla, ze konkurenica na podiu bola pocas prvej hodiny, tak aby sa nezahanbila, musela si zobrat vypomoc. Strapnili sa tam obidvaja.A vy ste trapna takisto. Viem co pisem, sama som sa zucastnila na maratone. Na Lackovej samostatnej hodine bol ovela viac pozitivnych reakcii, ako na Milanovej a Aleninej.
SORRY? ZMYLILA SOM SA: TOU CHUDEROU NIE JE ALENA AL: LUCIA
Milá Mimi, iba pre Tvoju informáciu....., Milan nie je žiadny priteplený ako uvádzaš. Ja to musím vedieť najlepšie, pretože už s ním chodím šesť rokov a musela by som o tom niečo vedieť. Na budúce si prosím Ťa odpusti takéto nemiestne poznámky. Sama veľmi dobre viem, že Milan neulahodí každému a prirodzene nemôže byť aj všetkým sympatický. On to vie aj sám a ani to neočakáva…Mimi neberiem ti Tvoj názor na Milanove cvičenie, ale ohľadne jeho orientácie som ti chcela dať iba spoľahlivú informáciu…
Dani, s ohlasou na Mina by som si nic nerobila,aj ked si viem predstavit ako velmi ta to musi urazat.Je to skvely chalan, ktory aj napriek tomu co uz dosiahol nie je vobec namysleny a je ochotny pomoct komukolvek a vzdy sa s nim da dobre pokecat.O aerobiku uz radsej ani nehovorim,je skvely,keby nebol urcite ho nevidime na kazdej velkej akcii,ale radsej si to nechame pre seba,aby nas tu niekto nenazval chuderami.
MIMI, síce Ťa nepoznám ale keď vypisuješ takéto nepekné veci o Lucii tak CHUDERA budes určite TY. Vôbec sa mi nepáči, ako sa vyjadruješ. Mám dojem že si zjedla všetku múdrosť sveta. NeobhajujemLuciu, ale myslím si že takéto slova sem nepatria.
Viktoria ďakujem, ja si z ohlasov na Miňa nič nerobím. Patrí to k jeho práci. Práve v tomto ho veľmi obdivujem, že to všetko berie s humorom.
Viktoria a Dana ste vy asi priteple, ked si nahravate. OTVORTE SI OCI:
Milá Denisa. mrzí ma, ak ste môj príspevok pochopila tak, že Lucia by
svoju hodinu sama nezvládla. To by som si v živote nodovolila povedať,
pretože by som jej nepravom krivdila. Iba som napísala, že „mala
ŠŤASTIE, že si zobrala na pomoc Milana“ pretože nemyslím si, že Lucia
je až taká známa ako Milan, a podľa predchádzajúcich reakcií
zúčastnených som mala pocit, že všetci, ktorí nemajú jeho skúsenosti
z takýchto akcií, ak by podali aj fantastický výkon by boli „čajoví“
ako to napísala „diváčka“. Čo sa týka Botky, nepatrí síce medz
šoumenov, ale určite by sa pri Milanovi nestratila.
A ešte na záver chcem povedať, že ma mrzí, že sa na tejto stránke
rozpútal takýto boj, že tu urážajú jednotlivýh cvičiteľov. Ak niekomu
svojim štýlom cvičenia vyhovuje Milan, nech chodí k nemu, ak Botka a Laci,
tak k nim, ale nevyvršujte sa na nich. Buďte radi, že si máte pri kom
zacvičiť.
MIMI, si trápna stále sa opakuješ. U Teba je asi každý priteplený, len Ty si dokonalá. Mám dojem že sa už vyhýbaš téme, čo je už dosť trápne. Už by si konečne mohla prestať, cieľom tejto diskusie nie je urážať cvičiteľov a ľudí.
Ahojte. Bola som na maratone druhy krat. Tento rok sa mi pacil. Velmi sa mi pacili hodiny Botky a LAcka. Drzim im palce a nech sa im dari v tom co robia najlepsie a od srdca.trosku sa mi vsak nepacil pitny rezim, tak prosim skuste sa zamysliet nad tym, ked sa bude organizovat buduci rok dalsi maraton.
Milá Botka a Laco mali by ste sa poďakovať Vašemu petržalskému publiku,ktoré Vám dopomohlo urobiť si o Vás vlastný názor, pretože pohybovať sa v takejto spoločnosti to musí dať zabrať každemu.Nikto ma nepresvedčí ,že 80% ohlasov na tejto stránke niesú vaši interný fanúšikovia, pretože ešte po žiadnej aerobikovej akcii neboli takéto ohlasy plné vulgarizmu a úbohosti voči ostatným inštruktorom ako po po tej kde ste boli vy.Myslím,že všetci inštruktori dali do toho svoje srdce,ale po takýchto odozvách zo strany vaších zákazníkov si každý inštruktor rozmyslí či sa s Vami postaví na jedno pódium a o Milanovi ani nehovorím(ani sa mu nečudujem).Neverila by som nikdy ,že v aerobiku dokáže byť toľko nenávisti,závisti a zloby.Prosím Vás usmernite si ich.PS:Aj Angličania vedia hrať futball,ale nikto ich nemá rád.
Milé damy! Prepáčte,ale opäť musím vstupovať do tejto diskusie plnej vulgarizmu a zloby.Ani jeden z nás štyroch si nezaslúži takúto kritiku a opovrhovanie. Nezabúdajte, každý z nás to robí s láskou a s radosťou a hlavne pre vás všetkých. Dovoľte mi túto diskusiu plnú nenávisti ukončiť slovami :„každý z nás je jedinečný,ale iný a preto je tu na svete tak krásne.“ Ďakujem vám vštekým za príspevky,ale naozaj už stačilo.
Suhlasim s Botkou. Je velmi smutne ze sa cela diskusia zvrhla na ubohe
osocovanie a opovrhovanie. Osobne navstevujem hodiny aerobicu v Relaxe, a
nemam pocit ,ze uroven profesionality a kvality hodin tolko dookola omielanych
cvicitelov, by zodpovedala niektorym prispevkom. Myslim, ze dotycne damy by sa
niekedy mohli zastavit na hodine Botky alebo Laca a verim, ze ak by boli
skutocne objektivne zmenili by svoj jednostranny postoj. A co sa tyka Milana
Adamku, mala som moznost
stretnut sa s nim na mnohych aerobic- akciach. Je skutocne profesional, ale
tiez potreboval isty cas na to, aby sa nim stal. Cvicme s radostou a
nezneprijemnujme si zivot zlobou. A mimochodom, bola som na oboch
maratonoch-PKO, Elan a vyborne som si zacvicila.
Som si to tu cele precitala a zistujem, ze mnohi nechapu slovo diskusia. Je to o vyjadreni svojho nazoru a nie o urazani druhych. Svojou „cajovostou“ som myslela, ze svojim prejavom mohli urobit vacsiu show, pretoze taketo akcie su aj o show, nie len o cviceni. Co sa tyka zostav a ich prevedenia – nemam ziadne pripomienky. Kazdy ma svoj styl. Este by som rada podotkla, ze poniektori by ste si mohli davat bacha na gramatiku – urcite mate maturitu za sebou – ale pisat v mnoznom cisle muzskeho rodu „y“ ......
Ahojte kolegovia, cviciaci, divaci, organizatori! Dnes som sa vratil po tyzdni z Ciech a musim Vam vsetkym povedat, ze co v tomto diskusnom fore vidim ma uplne zarazilo a som strasne, strasne sklamany. Sklamany nie som z nasho cvicenia, ani z kritiky na moju osobu. Dovolte mi, aby som napisal o svojich pocitoch…velmi, velmi ma mrzi, ze „moje – nase“ klientky, ktore podla mena vobec nepoznam takto vulgarne a necitlivo reaguju na osobu Milana, Botky, Kiky a Lucii. Ja budem velmi rad, ak sa mi tieto dotycne klientky ozvu a porozpravam sa s nimi o slovniku a o reakciach, ktore sem uviedli. Som z Vas velmi sklamany!!!! Mozete sa hanbit! Milan, chcem Ti odkazat, ze stale plati to, co som Ti povedal na maratone, ze Ta povazujem za najlepsieho cvicitela na Slovensku!!! Velmi si Ta vazim nielen ako cvicitela, ale aj ako cloveka a prosim Ta, neber tieto reakcie vazne. Vsetci, ktori urazili Botku, Kiku, Milana a Luciu znamenaju pre mna velke nuly!!! Neviete si ani predstavit ako sa ma toto vsetko dotklo, ale aj tak sa Vam nepodari znechutit ma k aerobiku!!!!!!!! Ja si radsej budem cvicit vo svojom fitecku a cvicit pre ludi, ktori miluju aerobik. Neviem, ci je toto vsetko snaha o pokazenie mena Studia Relax, SCAF, nas samotnych alebo o co tu vlastne ide? Nechapem… Viem, ktore divacky asi takto reaguju…su to pravdepodobne tie, s ktorymi sa velmi dobre poznam, ale radsej pri stretnuti otocia hlavou, aby sa mi nemuseli pozriet do oci-a nielen mne ale aj ludom, pre ktorych cvicia!!! Spoznali ste sa? Ak ano, tak Vam prajem vela stastia a zdravia, lebo Vas nepoznam dokonale a chcem Vam odkazat, ze dokazete krasne nicit sport, ktori sami milujete!!! Ale jedno je iste, destruktivnym neprajnikom sa to raz vrati, ale ja viem jednu vec urcite, ze to nebude podraz z mojej strany, ale podrazite sa sami! Dakujem vsetkym, ktori cvicili na nasich hodinach s usmevom na tvari, vedia si vazit tvrdu pracu Botky, Milana, Lucii a Kiky na sebe! Organizatorom dakujem za pozvanie, rozhodcom za spravodlive rozhodovanie a cviciacim, ktori vydrzali cvicit 6 hodin vyjadrujem svoj obdiv!! Boli ste fantasticki a urcite sa nikomu nepodari zobrat mi krasne pocity z cvicenia s Vami!!! Vsetkym prajem pekne slnecne dni plne radosti zo sportu, ktori vsetci milujeme!!! Botka, Milan, Lucia, Kika, tesim sa na stretnutie s Vami a dufam, ze niektore neopodstatnene reakcie v diskusnom fore nenarusia nase dobre vztahy!
Ahojte vsetci. Na maratone som bola druhy krat a ani raz som sa nedostala do finale, bolo to totiz nad moje sily. Nepacil sa mi tam pitny rezim, ale inac si myslim ze to bolo fajn.Mne sa totiz velmi paci atmosfera aj tam, kde chodim na aerobic, ked si tam tak tlieskame a viskame. Mne islo skor o to a poviem to otvorene vypotit sa!Mrzi ma, ze sa tu najdu ludia, ktorym vlastne o to neslo. Odakz cvicitelom: Niektroych variacie som poznala, niektorych nie, aj tak ste boli super a ja som si super zacvicila.DAKUJEM
Laci, som veľmi rada, že sa držíš hesla:„Čo ťa nezabije, to ťa posilní“ a nedal si sa, kvôli zopár osobám, ktoré sa znížili k takejto kritike (zrejme preto, že sa obávajú narastajúcej konkurencie), odradiť od aerobiku. Oni zrejme ani netušia, akú reklamu ti tým vlastne urobili! Nielen vo mne osobne to vyburcovalo veľkú zvedavosť a určite si prídem na Tvoje hodiny zacvičiť. Odkaz pre Tvoje najväčšie kritičky, ktoré rozpútali túto rozsiahlu diskusiu: Milé dámy, nezaškodilo by vám trochu viac tolerancie aj pre niekoho, kto ešte necvičí toľko rokov ako Milan, ale už teraz do toho dáva celé svoje srdce a energiu. Aj taký Milan predsa nejako začínal a nechceme, aby ostal na Slovensku len jediný!
Ľudia spamätajte sa!!! O čo Vám všetkým ide? Nechodíte náhodou cviciť pre radosť???
Milan, Laco a Botka drzim Vam palce a kaslite na tie blbosti co tu pisu! Majte sa krasne:)
Caute!No tak to sa mi snad iba zda, o co vam tu vsetkym ide? O aku konkurenciu pre Pana Jana. Ved ten sport je radost, tu sa nesutazi, kto bol lepsi a kto horsi…vsak MIMI?A ked uz tak velmi potrebujes na seba uputat pozornost, tak si aspon nevymyslaj veci na ludi, ktorych vobec nepoznas.A ked si myslis, ze to nebude stacit, tak sa v pohode mozme zacat bavit o Tebe. Co si v zivote dosiahla TY?
A aby ste vedeli, mne sa páčila Kika. Cvičí u nás vo fitku na Pionierskej.Bola si super.
Som cvičiteľka v Studio Relax a môžem podotknúť, že Laci a Botka milujú aerobic a cvičia pre ludí s veľkou radosťou a chuťou, verte mi som svedkom, nepíšem to pretože ich poznám, ale preto, že je to fakt. Nepoznám huževnatejších cvičiteľov ako Laciho a Botku, a to som sa stretla s veeeľa cvičiteľmi. Takže tie negatívne narážky na ich osobu nie sú fér. (ale čo je v živote fér?). Koľko ľudí toľko chuti. Netreba si to všímať, ale pozerať dopredu. Chcela by som mať toľko chuti cvičiť aerobic ako Botka a Laci.
Neda mi, nezapojit sa do tejto diskusie. Som instruktorkou aerobicu a preto musim vas, mile damy, uviest do reality. Kedy sa mienite zobudit vy? Necakala by som tolko zloby a okydavania na takomto fore. Ked sa mi nejaka hodina nepaci, bud to odcvicim so zatatymi zubami, alebo odidem. nechapem, preco sa tu navzajom okydavate. Preco nejdete same sa postavit pred publikum a dokazat, ake je to teda jednoduche zaujat vsetkych cvicencov svojou choreografiou, aby ju zaroven zvladli vsetci do jedneho. Je mi az zle z toho, ako vnimate cvicenie. Nerobite to hadam ani pre radost a svoj dobry pocit, mam dojem, ze nikto vam nie je dost dobry, kym to nie je minimalne Milan, Lucia, ci este nespomenuta Zora. Neviete si ani predstavit, ze predcvicovanie si vyzaduje aj istu davku odvahy, a fantazie pri tvorbe choreografii, viete len kritizovat. Ja iba pevne dufam, ze na moje hodiny nechodia takito neprajnicki a falosni ludia, lebo by mi to asi vzalo poslednu chut robit predcvicovatelku:( Dovolim si tvrdit, ze aspon 95% z vas je dokonca aj o dost starsich odo mna a preto o to viac s hrozou sledujem, ake vulgarizmy a hnev dokaze vyliezt z jedneho dospeleho cloveka. FUJ!!!!!!
Ako tak pozeram, tato diskusia je uz pomerne dost stara, ale po jej precitani mi neda nereagovat na nu. Som velmi sklamana a aj dost prekvapena z toho, aki su niektori ludia…Nechapem, ako niekto moze byt tak vulgarny a urazat ludi… Je to vazne velmi smutne:( Neviem, ci ja som nejaka mimo alebo v com to bude, ale chodievam cvicit preto, aby som sa dobre zabavila, vybila si svoju energiu a proste cele cvicenie si naplno uzila.Mozno nie vzdy mi styl cvicenia daneho predcvicovatela sadne, ale nikdy by som nikoho nezacala urazat tak, ako to tu robili niektori diskutujuci. Ludia , zamyslite sa nad sebou! Ale som velmi rada, ze sa najdu aj taki, ktori cvicenie zboznuju tak ako ja:)) Prajem vsetkym, ktori su takymi vasnivymi fanusikmi aerobicu, nech im to nadsenie pre cvicenie vydrzi co najviac:)))