AQUA AEROBIC
Ahojte, neviete mi niekto poradiť, kde sa dá v BA cvičiť aquaaerobic?
ja som chodila minuly skolsky rok (fungovalo to iba do letnych prazdnin) na Pasienky. V tom malom 25 m bazene, 2× do tyzdna, ale uz neviem, v ktore dni. Treba sa tam ist pozriet a popytat. Lebo nejaku extremnu reklamu si teta nerobi, ani na nete to nema zavesene.
Ahoj, v Bratislave sa cvici AE na mickiewicovej http://members.chello.sk/…ab/aqua.html a tiez v snop-ke http://www.snop.sk/?…. Osobne preferujem snop-ku:). pekny den
caute baby, to naozaj v celej Bratislave sa cvici aqua aerobic iba na tychto dvoch miestach? na miczkiewicovej som bola a podla mna to tam je uplne strasne. nikdy viac. tie pasienky mi tiez niekto spominal ale neviem o tom na nete nic najst…
Caute, cvici sa este: Raca – hotel Baronka – www.baronka.sk hotel Holiday Inn – http://www.fitnessholiday-inn.sk/
cvicim v H.Inn utorky a stvrtky rano o 9hod a poobede o17hod zatial super nieje plno…prijemne prostredie :-)
a v Holiday Inne je to aqua aerobik alebo aqua fitness. Ci pouzivate zavazia a nejake pomocky. a este otzka aky hlboky je bazen a da sa aj doobeda??? to ani nieje na nete
ja chodím na pasienky v malom bazéne..každý pondelok a každú stredu o 19:00 – 20:00 a stojí 3 € čo je tiež super :))
aj ja som zacala chodit do Holiday Inn na aquaerobic – je tam velmi prijemne prostredie, hlbka vody 130 cm, aj pre neplavcov. Pridajte sa najma vo stvrtok od 17,00 – malo zien o tom vie, a ked sa nenazbieraju aspon 3 – hodina sa ruši, co je skoda. Cena je okolo 4 eur. V utorky je aquafitnes aj v hoteli Baronka v Rači, za cca. 3,60 eur.
ahojte je to aj pre zaciatocnicky v tom holiday in
ja som tam bola po dlhsej dobe a podla mna je to jednoduche opakovanie cvikov, cize vhodne aj pre zaciatocnikov, staci povedat na zaciatku cvicitelke, ze ste nova :)
ja som tam bola po dlhsej dobe a podla mna je to jednoduche opakovanie cvikov, cize vhodne aj pre zaciatocnikov, staci povedat na zaciatku cvicitelke, ze ste nova :)
Doporučujem ZUMBA AQUA, je to také podla mna zábavnejšie ako klasicky Aquva Airobic, ktory je mimochodom skvely. Na Pasienkoch od 5.oktobra tam vraj bude, ja osobne tam idem kuknut.
ahojte, ja chodím na pasienky, pondelok a streda 19:00 do 20:00, cena je 4 eura, pernamentka 35 eur na 10 vstupov. je to tam fajn.
Viete mi niekto poskytnúť tel.číslo na AQUAAEROBIC Pasienky?
Pasienky aquaaerobic 0904 148 202
ja odporucam aquafitness centrum :),male skupinky, vyhnete sa masovkam a precvicuju certifikovane lektorky
Odporúčam Mickiewiczovu v Univerz. nemocnici bazén je zrekonštruovaný, je tam čistučko a super cvičiteľky. Cvičí sa denne, a voda má príjemnú teplotu.Lektorky sú tiež certifikované.
Dievcata, odporucam vam vyskusat AQUA ZUMBU, v Bratislave su hodiny na troch miestach, v Ruzinove, na Pasienkoch a v Best fite v Devineskej. Aqua zumba je zabavnejsia ako hodina aqua aerobicu, no je to rovnaka makacka a zatial to nie je ziadna masovka. Odporucam :D
Pre viac info: aqua-zumba-bratislava.webnode.sk
Pre viac info: aqua-zumba-bratislava.webnode.sk