Aerobik v Ruzinove

2009-03-02 21:46 sasa

ahojte, nevie mi niekto poradit fitko v ruzinove kde je dobry aerobik, skusala som posilku ale sama sa neviem dokopat k cviceniu tak by som chcela chodit na aerobik, len neviem kam,dakujem za radu:)

2009-03-16 12:39 jana

ahoj, skus pri Omnii FC Herkules /ružinov/ bodywork alebo v nedelu jeden a pol hodinku fatburner.

2009-09-02 10:09 besna
2010-03-04 18:13 Miroslava Slaba

Ahoj sasa, chod si zacvici do fitnesscentra Astra a chod si zacvicit na Botku.Je naozaj super!!!Zamakas si a este sa budes aj dobre citit.

2011-06-20 11:36 Janka

Ahojte! Neviete nahodou preco uz necvici vo Fitness Astra v Ruzinove Miška? (Mala vecerne hodiny v pondelok a stredu, aerobik s posilovanim.) Mne sa jej hodiny velmi pacili. Rada by som ju vypatrala, ak mava hodiny niekde inde:)

Pridať komentár

*

Meno *
Email nepovinné, maskované
WWW nepovinné

Do not fill this!

Komentáre

Prosíme komentujte slušne a používajte diakritiku.

Aktuálne diskusie

• Tae-bo ma oslovilo (135) pre Michaelu: Tomáš v Nových Zámkoch necvičí european taebo, len toľko, ale… nati
  • Pilates (96) KVP,Mala Ida,Saca 0903 346 016 Pilates Košice Tatiana
  • Je kalanetika ucinna??? (65) pls, je pravda, že keď sa cvičí správne, za mesiac… daniel :)
  • AQUA BABY (5) toto je fajn stránka – nevedel som o týchto aktivitách. asi vás navštívime… tomas_fashion
  • fit pobyt (5) Zaujímavé – asi sa tam vyberiem – počul som už o tomto mieste dobré… tomas_fashion

Partneri