TAE-BO kurzy v Ba kto ma zaujem

2007-04-06 23:10 Team Rolando

Mili cvicenci Po rozhovore s prezenterkou TAE-BA z Prahy (jedinou licencovanou trenerkou Katkou M.) organizujeme kurz taebo v Bratislave. Zaujemci kontaktujte nas. Po dlhom premyslani sme sa zhodli ze nieje mozne pre kazdeho absolvovat kurz v Prahe s cim su spojene naklady na dopravu, ubytovanie, jedlo a ostatne.Radi by sme pomohli Vsetkym Slovakom ktory maju zaujem o kurz taeba a zasluzene bandaze.Tesime sa na vacsi team taebotakov.kontakt 0910 230 222 alebo sonic@zoznam.sk

2007-04-09 19:59 Rasťo

Aké Tae-bo? Kua ja túto Vašu výzvu asi fakt preložím a pošlem Blanksovi. Ešte raz a naposledy – nikto mimo USA nemá licenciu na Tae-bo lebo držiteľom patentu a názvu je stále Billy Blanks a on jediný môže vydávať nejaký certifikát na Tae-bo.

2007-04-10 00:44 Katka

Ak by tento vysoko kvalitny vyucovaci system nebol legalny, tak by nemohol fungovat uz v piatich statoch. European Tae Bo jednoducho vzniklo, je tu, stale sa rozsiruje a nezanikne, lebo ma svoj zmysel -FILOZOFIU, ktora cvicencom aj cvicitelom dava omnoho viac ako len trening tela. To je sice pravda, ze Billy Blanks vymyslel Tae Bo vo svojej prvotnej podobe, ale vsetko sa vyvija, skvalitnuje, vylepsuje.

2007-04-10 13:48 Rasťo

Katka zlatá – sama si si to napísala – je to EUROPIAN Tae-bo… A ver mi, že s Tae-bom od Blanksa – a nie tým, čo pustil von na DVD nemá nič spoločné… Uvádzajte správne názvy a vyhnete sa problémom…

2007-04-12 18:14 . @

Rasto si fakt dost dobry chudak bodka

2007-04-12 21:34 Rasťo

Skôr by som povedal, že je dosť úbohé sa ani nepodpísať a hlavne hovoriť o nepoznanom… Uvedom si, že sa nebavíš s niekým, kto má šport ako hlavný zdorj príjmu a nemyslí na to, že ho čaká aj dôchodok a nemá vzdelanie použiteľné mimo fyzických aktivít… Navyše som cvičil Tae-bo v krajine jeho pôvodu a nie raz a poznám sa so zopár ľuďmi, čo majú real license… Prečo mám dojem, že hádžem hrach o stenu…

2007-04-12 22:49 Soňa

Pro Rasťa. Víš co nevíš? Že i Tvůj bůh Billy Blanks je jen člověk, kterej má rád peníze a tu licenci zkrátka prodal dvěma němcům (Frank Magnus, Doro Muller). No a pak si to zas rozmyslel, protože se mu to začalo zdát málo, ale oni ne a tak se soudili, až se rozsoudili. Takže teď existují dvě Taeba – Evropské (European Taebo, podstatně rychlejší, ale upravené profesionály se zkušenostmi z oblasti fitness a bojových sportů) a americké – Billyho, které cvičí jen on sám v LA, anebo si ho můžeš koupit na DVD. Když chceš něčím argumentovat, zjisti si prosím fakta, jo? A mimochodem – jak to, že ty předcvičuješ to Billyho Taebo? Ty máš od něj licenci? Nebo spíš, jak můžeš mít od něj licenci, když to cvičí jen on? Nebo si na hodině pouštíte DVD?

2007-04-12 22:54 Soňa

Doplnění pro Rasťa: Prosím, přelož to a pošli to tomu Billymu Blanksovi. Prosím Tě o to. A zbytek si ověř a přečti na www.tae-bo.cz a www.efpe-net.de

2007-04-13 07:39 Rasťo

Vidíš Sonička – musím Tvoje info trochen upraviť – US súdy neuznali rozhodnutie EU súdov – Preto vzniklo EUROPEAN Tae-bo. Ja netvrdím, že cvičím Billyho Tae-bo – to by som si ani nedovolil. A tie úpravy origoš Tae-ba „profesionálmi“ – skôro „profesionálkami“ vo fitness a bojových umeniach – ako nehnevaj sa – koľko krát tí Vai tvorcovia Tae-ba stáli v ringu? Keď ľudia čo robia skutočné martial arts (nie karate – to je reálne prd a nie použiteľné) vidia Vašu úderovú a kopovú techniku tak sa im dvíha hladina adrenalínu v krvy. Videl som veľa „cetrifikovaných“ cvičiteliek, čo ani len v shiko-dachi nevedeli stáť…

2007-04-13 12:19 Soňa

Pro Rasťu: Taebo, Evropské a předpokládám ani Americké, NENÍ bojovým sportem, ale fitness prostředkem pro zlepšení samotného sebe (boj se sebou samotným). Frank Magnus je původně boxer a dlouholetý Taekwon-do bojovník. Doro Muller je profesionální fitness trenérka. Já sama krom Taeba boxuju a nikdy bych se to neopovážila srovnávat. Přesto Taebu, Evropskému, veřím (americké jsem měla možnost vidět jen na DVD a moc mne takto dvourozměrné nepřesvědčilo). A co se týče prodané licence a US soudů – nepřijde mi fér, když někdo licenci prodá (když se před ním zachrastí penězma, tak na obchod kývne) a pak si to rozmyslí, protože si uvědomí, že z toho mohl mít víc peněz. A to, že to soudy v US nic neznamená, sám si psal, že jsi tam byl, takže víš, že v US lze vysoudit vše, když máš dobrého právníka. Jinak to není.

2007-04-13 12:21 Soňa

Oprava: Soudy v US to neuznali – nic neznamená, zapomněla jsem napsat část věty. :)

2007-04-14 09:16 Rasťo

Tak tu máme nový pohľad na problematiku tých licencií a od povolaných z USA… Takže – tie licencie boli predané ako cvičiteľské – nie školiteľské. To, že si menovaní chceli z toho urobiť biznis je od nich fakt „super inteligentný“ ťah. Je rozdiel, či predám niekomu licenciu na používanie môjho patentu, alebo patent ako taký – verím, že rozumieš. Tu máme hneď pôvodcov problému, prečo už viac nikto mimo USA žiadnu Blanksovu Tae-bo licenciu nedostane – treba im poďakovať. Vieš – boxovať je niečo iné ako robiť muay-thai – odtiaľ je to „tae“ a to, že to Blansk potom doplnil a povedal, že toto písmenko znamená toto a toto toto… Skús to prečítať rovkano ako amíci (odkiaľ to „tae“ pochádza) a vyjde Ti pôvodný zámer – kolokácia s „thai“. Pokiaľ som to pochopil po roku života v USA, cvičenia a rozhovorov so skutočne cetrifikovanými ľuďmi, tak Tae-bo nebolo od začiatku čisto aerobikom – malo aj psychologický efekt pod sloganom „Lose Your Fear“ a je to čistá kombinácia bojových umení, aerobiku a jednoduchých posilňovacích cvičení – škoda že už neexistuje pôvodný Blanskov Tae-bo site – tam to bolo napísané priamo. Inak Tony Young (Atlanta – GA – u neho som cvičieval) mi napísal, že môj preklad našej debaty frowardol Blanksovi…

2007-04-14 12:46 Miro

Nemam slov na tieto vase debaty. Fakt neviem Rasto o co ti tu vlastne ide. Mas svoju pravdu , tak sa jej drz a neodsudzuj alebo resp. nehan to co robia druhi. Len tolko k tejto teme.

2007-04-14 14:06 Rasťo

Mirec plne chápem Tvoju pripomienku. Mňa len štve, že niekto si tu robí kšeft z niečoho, čo vymyslel niekto iný (toho je všade naokolo plno) a navyše to nerobí ani poriadne. Navyše je smutné, ak niekto niečo ako je šport zníži na úroveň biznisu typu za korunu kúpim a za dve predám.

2007-04-14 14:07 High

Xi xi Rastíka je najlepšie ignorovať, lebo pri ňom nemá nikto iný pravdu len on sám, že Rastík?…Inak si mohol aspoň oznámiť, že v piatok cvičíš :o))))

2007-04-14 14:36 Soňa

Pro Rasta: opravdu se nema cenu s tebou bavit, myslim ze po roce v USA jim muzes delat rovnou prezidenta, nebo mozna ministra pres Blanksovo Taebo ci neco takoveho. Miro to vystihl: Rasto ma pravdu a nic nez pravdu a k tomu mu dopomahej Billy buh. My ostatni muzem za vsechno zlo sveta. Jo a hodne stesti pri tve patecni hodine US Taeba, o ktere jsi psal, ze neexistuje.

2007-04-14 14:37 Soňa

Pro Mira: jsem vul, ze jsem se do te debaty poustela, myslela jsem si, ze treba pomuzu trosku osvetlit Rastovi problematiku. Nevedela jsem, ze je zabednenec zabednenej s absoulutni pravdou :(.

2007-04-14 18:49 Rasťo

Luci pozri – keby som sem vycapil, že vtedy a vtedy tam a tam, tak by tu bola smršť hromženia podobná tej mojej a stratil by som na celé to piatkové cestovanie chuť… A kočky – prestadzujem pravdu tam, kde ju mám…pri veciach v ktorých sa nevyznám, alebo nemám skúsenosti držím hubu, šúcham nohami a učím sa…asi toľko k Vašim „certifikovaným“ názorom…

2007-04-17 08:37 High

Rasťo doteraz čo som čítala príspevky od teba tak si sa „vyznal“ v každej oblasti a fakt si ma pobavil, keď si sa pustil do ľudí, ktorí licencie získali svojou prácou, usilovnosťou a tým, že na sebe makali (do ľudí, ktorí majú čo k veci povedať!). Licencia nie je len papier, za tým sa skrýva podstatne viac, ale to pochopia ľudia, ktorí nejaké licencie získali. Sama podľa seba viem, že čím viac školení absolvujem, tým viac zisťujem, že sa mám ešte strašne veľa čo učiť. Si prototyp človeka, ktorý jednoducho zaspal na vavrínoch a si so sebou maximálne spokojný, keď si myslíš že je to tvoje maximum tak na ňom zotrvaj, ale neurážaj iných, chcelo by to viac ohľaduplnosti z tvojej strany…tiež nie som fanúšikom každej oblasti športu, ale preto ho ešte nezdupávam pod čiernu zem…Neber to zase ako rýpanie, len som si dovolila vyjadriť svoj skromný názor!!!

2007-04-17 09:20 Rasťo

Ty fakt nečítaš… Ešte raz si prečítaj to, čo som napísal – sa mi inak bohovsky páči Vaša domýšľavosť… Znovu píšem, že sa nevyznám vo všetkom a do toho, v čom sa nevyznám nerýpem… Ale škoda reči – raz zažiť a spoznať je lepšie ako 100 krát pouť a čítať… No comment to rest of this discussion…

2007-04-17 14:47 Katka

High vystihujes podstatu veci

2009-08-31 10:42 katka

Ahojte, mohli by ste mi poradit, kde sa da cvicit Tae bo v Bratislave, konkretne niekde v okoli novej doby.Dakujem

2010-02-20 20:09 J. @

Bernolak, Wilsonova …

2010-05-13 22:09 Matula

Ahojte, chcela by som sa spytat ci mate v plane urobit taebo skolenia aj pre rok 2010 v BA? Dakujem

2010-06-13 17:35 Eva @

Dobrý den, chcela by som sa opýtať, či máte v pláne urobiť taebo školenie v Bratislave? Ďakujem

2010-06-16 11:35 zuzana ETB

ahojte baby,skolenia european taebo sa robia jedine v prahe u katky masopustovej, viac info www.tae-bo.cz

Pridať komentár

*

Meno *
Email nepovinné, maskované
WWW nepovinné

Do not fill this!

Komentáre

Prosíme komentujte slušne a používajte diakritiku.

Aktuálne diskusie

• Pilates (89) prosim vas cviči se nekde pilates v Michalovcich?de­kuji danka
  • Joga Open Air 2010 (1) Joga Open Air 2010 25.o9.2o1o Bratislava areál FTVŠ UK (športová hala FTVŠ… Andrea Futasova
  • Dlhe Diely (3) Ahojte, chcela by som sa spytat, ci mi viete povedat,… Katka
  • instruktor aerobiku, zumba instruktor (9) Hľadám inštruktorov bodyworku, pilatesu, zumby, spinningu… do novootvoreného fitka v Pezinku.www­.fitkonicek.sk FITKONICEK
  • HĽADÁME INŠTRUKTOROV (34) Pilates štúdio v Žiline hľada inštruktorov Pilates metody, bližšie info tel.0903 701 406 alebo… pilates.za

Partneri