KDE SA DA V TRENCINE CVICIT TAE-BO??
Kde sa da v Trencine cvicit TAE-BO okrem krytej plavarne? Tam sa mi zdaju dost male priestory na take dynamicke cvicenie… (Surne) miesto a cas cvicenia
NEVIE NIEKTO, AKY ROZVRH CVICENI TAE-BO MAJU NA KRYTEJ PLAVARNI V TRENCINE?
Cvičiť sa dá vo fitku pod pod krytou plavárňou – „Herkules“ – sa to volá. Nedeľa o 17:30, pondelok, streda, štvrtok a tuším aj piatok o 18:00. Cvičia Lenka a vo štvrtok Gabo – cvičia taký dobrý basic level. No a sem-tam sa k cvičeniu dostanem aj ja a to sa ich snažím dostať do advanced – nadávajú že je to priťažké :-). Priestor je tam síce stiesnený – sqush-ový kurt, ale čo už, keď TN je čo sa týka tae-ba poriadne za opicami.
Ked som prvykrat videla ten squashovy platz, myslela som si ze je to strasne male. ale bola som si v nedelu zacvicit a musim povedat, ze to bolo dost dobre. co je vlastne ten kontakt workout system (alebo taebo 2 ) ?? ako sa odlisuje od basic taebo?
Ojha – ďakujem. Si mi zdvihla sebavedomie :-). Tae-bo contact workout system je len Bilyho nové pomenovanie starého tae-ba. Gabo (ktorý to cvičí) robí klasické tae-bo – pár cvikov a veľa opakovaní. To potom zistíš, že si odcvičila šasť rôznych cvikov, žiadne kombinácie a ideš spokojná domov. Ale ako basic je to v pohode.
Rasťo, ty si cvicitel, vsak?
Skôr bývalá stár :-) – ale nie – povedzme že mám toho už hodne za sebou a šport mám vlastne aj v povolaní. Tae-bo cvičím už šiesty rok a po polročnej prestávke som sa znovu dostal k precvičovaniu (zatiaľ len na chvíľu – aby som nikoho neurazil). Takže občas (keď je čas) v TN v Herkulovi v malom sqasháku ukazujem ľuďom krajšiu tvár cvičenia.
Rasťo: a ako často predcvičuješ? mne sa tvoje cvičenie lubi.
Sákra koľké komplimenty :-). Len verím, že nie si jediná, ktorej sa také cvičenie páči. To je ťažšie – v marci odchádzam na dlho do US (ale vrátim sa :-)) a s Lenkou som sa dohodol, resp. ona so mnou, že keď prídem cvičiť, že si to vždy nejako rozhodíme 50/50, ale nie vždy sa to dá. Na to, aby ma nechala cvičiť musíte tlačiť Vy, nie ja. Z dovolenky sa vraciam 6.2. – takže v podstate za nejaký týždeň si isto prídem zacvičiť a uvidíme. Možno budeme zas chvíľu potiť krv :-).
Diky za info :))
Chodievan cvicit Taebo v TN, ale bola som aj na Taebo vykendoch a v Trnave a Bratislave. Mam pocit, ze tam je to troska iny level. Cvicitelia mali za sebou skolenia a precvicovali Intro, kde sme sa ucili ako spravne cvicit a potom Taebo hodiny, na ktorych sme to uz len zdokonalovali. Chcela by som sa opytat, ci aj v TN by bolo nieco take mozne, aby clovek len nehopsal, ale aj vedel co cvici, ako to ma spravne cvicit. Proste zefektivnil svoje hodiny cvicenia a mohol sa vylepsovat v technike.
Mam podobne skusenosti ako Monika, cvicitelia mali aj bandaze, podla ktorych sa delili na basic, advanced instructorov. Chcela by som sa opytat aky je rozdiel medzi taebom co sa cvici v TN a European Taebom (napr. Trnava, Bratislava) Dakujem )))
Ahojte všetci nadšenci tae-ba:) Ak máte chuť zamakať na sebe, prekonať samého seba, výrazne si vylepšiť postavu a zabaviť sa rada vás všetkých uvidím v BA na Mladej Garde( Račianska 103) každý pondelok a v stredu o 19:30. Vstupne je 2 eura . Cvičenie je určené aktívnym ľudom ktorý obľubuju dynamické cvičenie. Prídte veľmi sa na vás teším s pozdravom Veronika Hanáková alias NIKA:) V prípade bližších informácií kľudne volajte 0902572553.
Ahojte cvici sa este v TN…na kritej taebo?? ak ano poradite kedy…a ci cvici este Lenka???
Ahojte od 31.03.2010 sa zacina cvicit European Tae-bo v Dafe fitness o 19.00. Precvicuje Alena V… Palo
Ahojte, takze European Tae Bo (Trencin) bude byvat v novom fitku (budova Keramoprojektu, pri kruhaci nemocnica) – od zaciatku maja, presny datum a cas este dam vediet. Viac info o European Tae Bo vid link. http://www.tae-bo.cz/pages/FAQ.html
Ahojte , nemohol by mi niekto poskytnúť číslo na Lenku, aby som vedela odkedy je taebo presťahované v kerame a kedy sa začína?A hlavne – kedy cvičí ona.Ďakujem Linda