KDE SA DA V TRENCINE CVICIT TAE-BO??

2005-01-21 17:42 ANGELINA @

Kde sa da v Trencine cvicit TAE-BO okrem krytej plavarne? Tam sa mi zdaju dost male priestory na take dynamicke cvicenie… (Surne) miesto a cas cvicenia

2005-01-21 17:52 Nina

NEVIE NIEKTO, AKY ROZVRH CVICENI TAE-BO MAJU NA KRYTEJ PLAVARNI V TRENCINE?

2005-01-24 11:08 Rasťo

Cvičiť sa dá vo fitku pod pod krytou plavárňou – „Herkules“ – sa to volá. Nedeľa o 17:30, pondelok, streda, štvrtok a tuším aj piatok o 18:00. Cvičia Lenka a vo štvrtok Gabo – cvičia taký dobrý basic level. No a sem-tam sa k cvičeniu dostanem aj ja a to sa ich snažím dostať do advanced – nadávajú že je to priťažké :-). Priestor je tam síce stiesnený – sqush-ový kurt, ale čo už, keď TN je čo sa týka tae-ba poriadne za opicami.

2005-01-26 08:29 Angelina

Ked som prvykrat videla ten squashovy platz, myslela som si ze je to strasne male. ale bola som si v nedelu zacvicit a musim povedat, ze to bolo dost dobre. co je vlastne ten kontakt workout system (alebo taebo 2 ) ?? ako sa odlisuje od basic taebo?

2005-01-27 11:49 Rasťo

Ojha – ďakujem. Si mi zdvihla sebavedomie :-). Tae-bo contact workout system je len Bilyho nové pomenovanie starého tae-ba. Gabo (ktorý to cvičí) robí klasické tae-bo – pár cvikov a veľa opakovaní. To potom zistíš, že si odcvičila šasť rôznych cvikov, žiadne kombinácie a ideš spokojná domov. Ale ako basic je to v pohode.

2005-01-27 18:00 Angelina

Rasťo, ty si cvicitel, vsak?

2005-01-28 08:58 Rasťo

Skôr bývalá stár :-) – ale nie – povedzme že mám toho už hodne za sebou a šport mám vlastne aj v povolaní. Tae-bo cvičím už šiesty rok a po polročnej prestávke som sa znovu dostal k precvičovaniu (zatiaľ len na chvíľu – aby som nikoho neurazil). Takže občas (keď je čas) v TN v Herkulovi v malom sqasháku ukazujem ľuďom krajšiu tvár cvičenia.

2005-01-28 09:55 Angelina

Rasťo: a ako často predcvičuješ? mne sa tvoje cvičenie lubi.

2005-01-28 11:03 Rasťo

Sákra koľké komplimenty :-). Len verím, že nie si jediná, ktorej sa také cvičenie páči. To je ťažšie – v marci odchádzam na dlho do US (ale vrátim sa :-)) a s Lenkou som sa dohodol, resp. ona so mnou, že keď prídem cvičiť, že si to vždy nejako rozhodíme 50/50, ale nie vždy sa to dá. Na to, aby ma nechala cvičiť musíte tlačiť Vy, nie ja. Z dovolenky sa vraciam 6.2. – takže v podstate za nejaký týždeň si isto prídem zacvičiť a uvidíme. Možno budeme zas chvíľu potiť krv :-).

2005-01-28 11:32 Angelina

Diky za info :))

2009-06-04 23:35 Monika

Chodievan cvicit Taebo v TN, ale bola som aj na Taebo vykendoch a v Trnave a Bratislave. Mam pocit, ze tam je to troska iny level. Cvicitelia mali za sebou skolenia a precvicovali Intro, kde sme sa ucili ako spravne cvicit a potom Taebo hodiny, na ktorych sme to uz len zdokonalovali. Chcela by som sa opytat, ci aj v TN by bolo nieco take mozne, aby clovek len nehopsal, ale aj vedel co cvici, ako to ma spravne cvicit. Proste zefektivnil svoje hodiny cvicenia a mohol sa vylepsovat v technike.

2009-06-04 23:38 Alex

Mam podobne skusenosti ako Monika, cvicitelia mali aj bandaze, podla ktorych sa delili na basic, advanced instructorov. Chcela by som sa opytat aky je rozdiel medzi taebom co sa cvici v TN a European Taebom (napr. Trnava, Bratislava) Dakujem )))

2009-09-28 08:12 Nika @

Ahojte všetci nadšenci tae-ba:) Ak máte chuť zamakať na sebe, prekonať samého seba, výrazne si vylepšiť postavu a zabaviť sa rada vás všetkých uvidím v BA na Mladej Garde( Račianska 103) každý pondelok a v stredu o 19:30. Vstupne je 2 eura . Cvičenie je určené aktívnym ľudom ktorý obľubuju dynamické cvičenie. Prídte veľmi sa na vás teším s pozdravom Veronika Hanáková alias NIKA:) V prípade bližších informácií kľudne volajte 0902572553.

2010-03-09 09:52 Dadka

Ahojte cvici sa este v TN…na kritej taebo?? ak ano poradite kedy…a ci cvici este Lenka???

2010-03-31 13:21 Palo

Ahojte od 31.03.2010 sa zacina cvicit European Tae-bo v Dafe fitness o 19.00. Precvicuje Alena V… Palo

2010-04-19 10:01 Ala

Ahojte, takze European Tae Bo (Trencin) bude byvat v novom fitku (budova Keramoprojektu, pri kruhaci nemocnica) – od zaciatku maja, presny datum a cas este dam vediet. Viac info o European Tae Bo vid link. http://www.tae-bo.cz/pages/FAQ­.html

2010-04-26 12:42 Linda @

Ahojte , nemohol by mi niekto poskytnúť číslo na Lenku, aby som vedela odkedy je taebo presťahované v kerame a kedy sa začína?A hlavne – kedy cvičí ona.Ďakujem Linda

Pridať komentár

*

Meno *
Email nepovinné, maskované
WWW nepovinné

Do not fill this!

Komentáre

Prosíme komentujte slušne a používajte diakritiku.

Aktuálne diskusie

Partneri