Fitnes dovolenka
Cafte holky, toto leto by som rada stravila dovolenku cvicenim v super prostredi bab plnych elanu. Potrebovala by poradit nejake cestovky alebo organizatorov, ktory taketo nieco poriadaju.Nakolko nerada cestujem…brala by som nieco na slovensku alebo v cechach. Dik.
Ahoj Lenka! Studio Relax na Budatinskej 1 – oproti hyper.Tesco v spolupraci s CK More poriada dovolenku na Makarskej riviere kazdy rok.Minuly rok bola cvicitelka Botka so super partiou zien a tohto roku pre velky zaujem ideme az traja cvicitelia zo studia cvicit do Chorvatska – Laci, Lucka a Botka.Budeme cvicit 2krat denne (rano dve hodiny a vecer dve hodiny! – kazdemu ako bude vyhovovat…). Za seba Ta pozyvam s nami na super dovolenku! Ak nas chces „otestovat“, pretoze som presvedceny,ze kazdy chce vediet s kym ma to docinenie…tak si prid ku nam do Relaxu zacvicit (t.c.63830107, 0905593747). Pozyvam Ta na svoje hodiny -UT.17,10:Aerobic, STR.17,10:Stepforming,20,40:Step aerobic, STV.9,00:Bodyforming, NE.9,40:Bodyforming,10,50:Step aerobic! Riadne som sa rozpisal…takze prid a vsetko sa dozvies!! Ahoj a tesim sa!
Laci, sama som este nemala tu moznost zacvicit si na Tvojich hodinach, ale pocula som, ze su velmi dobre. Chcela by som sa Ta opytat, aky je rozdiel medzi step aerobikom a step formingom. Step ako taky by som rada vyskusala, ale stale sa na to neviem akosi odhodlat, pretoze viem, ze na stepe su ine krokove variacie a odpocitavanie nez na body formingu, combi…Zaciatky su na tom vsetkom najtazsie, ked sa uz raz clovek do toho dostane a podari sa mu zvladnut kroky a terminologiu je rad a skusat nieco ine je ako zacinat takmer nanovo.Vdaka.
Ahoj Zuzka! Dakujem Ti za Tvoju reakciu, hned Ti aj odpisujem a musim Ti povedat, ze stale je potrebne skusat nieco nove, lebo mozno v tom novom najdes novu zalubu! Takze, rozdiel na mojej hodine stepformingu a step aerobiku…step aerobic su 3 bloky choreografie na stepe bez posilnovacich cviceni. Stepforming ja trochu zvlastna hodina – su tam 2 bloky choreografie a asi 20–25 min.posilnovacie cvicenia na stepe, je to jedna z najnarocnejsich ale najoblubenejsich hodin. Zuzka,chcem Ti este povedat aby si urcite prisla vyskusat step aerobik!-je to moja najoblubenejsia cvicebna jednotka a velmi si step oblubili aj zeny v nasom studiu! Takze, velmi sa tesim a dufam, ze Ta step aerobik oslovi tak ako vacsinu aerobikovych maniakov!!!
STEP AEROBIC – Zuzi, ak by si chcela na Strednej zdravotníckej škole, Strečnianska 18, oproti petržalskému Tescu (od semafórov vidíš žltú školu – to je ona) sa tiež cvičí aerobic. Je to pre začiatočníkov a mierne pokročilých a cvičiteľka je Janka a Danka. Cvičia každý pondelok a stredu od 18 do 19 hodín v malej telocvični. Vstupné je veľmi prijateľné 35 Sk na hodinu, alebo permanentka na 10 vstupov za 300 Sk. Ceny ozaj ľudové. Je tam 11 stepov , takže nijaký nátresk a cvičiteľka sa vám venuje. Do školy sa vchádza od ihriska malým bočným vchodom alebo sa dostaneš k hlavnému vchodu a pak ideš na ihrisko malou hnedou brankou a zasa ideš do toho malého vchodu. Je zamrežovaný, ale ty si rukou otvoríš zvnútra a pak vojdeš cez dvoje sklenené dvere, sbehneš po schodíkoch dolu a ideš doľava a už sa dostaneš k telocvični. Čo skoro tam už bude informačná veľká cedula, takže to nikto nebude musieť hladať. A ak by si chcela hodiny striedať možes. Je tam bodystyling utorok a štvrtok od 19 do 20, kalanetika pondelok a streda od 19 do 20, alebo joga v pondelok a stredu od 19 do 20 . Určite by si si vybrala a všade sú rovnaké ceny a na permanentku môžeš ísť na čo chceš. hodne zdaru pri cvičení praje Helena a Anka
Ahoj Laci! Ďakujem Ti za odpoveď, si zlatý, že si zareagoval. Si určite nie len dobrý cvičiteľ (máš tú povesť), ale taktiež disponuješ skvelými presviedčacími metódami, nakoľko sa Ti podarilo vzbudiť vo mne záujem aj o iné formy aerobiku, než sú len body forming, combi aerobic či dance aerobic. Určite niekedy dobehnem vyskúšať minimálne stepforming. Písal si, že je trošku náročnejší, to je pre mňa skôr stimulom než odradením, pretože aerobik cvičím zhruba 4 – 5 x do týždňa a mám rada, keď po hodine cvičenia skutočne cítim, že som dala telu zabrať a som príjemne “uťahaná“ (veď to iste dobre poznáš). Vďaka aj za odpoveď na Tinin dotaz (ohľadom školenia cvičiteľov), ktorou si spresnil a doplnil informácie napísané tiež mnou, ktorými som reagovala na jej otázky v snahe pomôcť jej s jej dilemou a lepšou orientáciou v danej problematike. Aj ja som si vzala Tvoje slová k srdcu, pretože by som si rada v tomto roku urobila školenie (zatiaľ pracujem bez “papiera“ – diplomu) a tiež premýšľam nad tým, komu sa zveriť do rúk a aké školiace stredisko si vybrať. Viacerí, s ktorými som sa mala možnosť na túto tému rozprávať, sa prikláňajú k Tvojmu názoru (t.j. jednoznačne SCAF!). Ešte raz vďaka, vážim si Tvoje rady. Chcela by som sa Ťa ešte opýtať, aký máš Ty osobne názor na vekovú hranicu cvičiteliek /inštruktoriek – inštruktorov aerobiku/, to znamená, do akého veku je vhodné a dobré pomýšľať na prípadné doplnenie si kvalifikácie práve školením cvičiteľov. Viem, že tam nie je oficiálne nijaká vytýčená veková hranica, ale rada by som sa dozvedela Tvoj názor. Na záver ešte maličkosť (príšerne som sa „rozkecala“, však? :-)) a to, že Relaxáci môžu byť radi, že Ťa tam majú. Totiž – za celé obdobie čo som toto centrum navštevovala sa nestalo, že by si mal zlú náladu alebo nejakým spôsobom prejavil známky nervozity. Je to veľmi príjemný fakt pre zákazníčky, ktoré zväčša po namáhavom dni prídu si k vám pri cvičení oddýchnuť a nabrať energiu a na recepcii ich víta dobre naladený, vždy ochotný a sympatický človek. Maj sa krásne, prajem všetko dobré. Zuzana
Ahoj Heli! Dakujem aj Tebe za ponuku, je fajn byt informovana o viacerych moznostiach, clovek ma vacsiu sancu si vybrat a vyselektovat, co mu skutocne vyhovuje. Verim, ze aj u vas sa da skvele zacvicit si, rada to niekedy vyskusam.Prajem vela chuti do dalsej prace a hlavne vela spokojnych cviceniek.Zuzana.
Mozem s aopytt na akej stranke najdem informacie ohladom tej dovolenky ?:) dakujem pekne