Nezvladatelne chute

2004-05-24 20:14 Ivana

Ahojte, mam problem sama so sebou. Pred 4 mesiacmi som prestala fajcit (vdakabohu) ale behom 2 mesiacov sa to na mne aj prejavilo. Pribrala som 10 kg a teraz vazim 62kg pri 170cm. Chcela by som sa dostat na povodnu vahu, alebo sa jej aspon co najviac priblizit, ale mi to nejde lebo mavam nezvladatelne zachvaty jedenia, hlavne vecer. Poradte mi prosim ako navyknut moj organizmus na spravne stravovanie a aky druh pohybu je najucinnejsi na spalovanie tuku. Dakujem

2004-05-25 16:56 Barbora

Ahoj. Keby si mi dala mailovú adresu, poslala by som ti diétu, ktorá je momentálne aktualitka no.1. U nás ju drží asi polovička firmy a začínajú byť vidieť výsledky. Nie je to drastická diéta, sú tam celkom schopné a jediteľné potraviny. Dôležité je aby si sa ovládla a dokázala vydržať. Skúšam ju sama na sebe a nemôžem sa sťažovať. Mala som s pribratím podobný problém a keď mi o nej povedali, tak som neváhala. Je to niekedy ťažké odolať, hlavne, keď si pri tebe pochutnáva niekto iný na nejakých dobrotách. Treba pevnú vôlu a keď si zvládla prestať fajčiť, tak zvládneš aj toto. A okrem toho cvičenie by nezaškodilo. Aspoň tak tri krát do týždňa.

2004-05-25 19:21 Ivana

Moja mailova adresa je ivana200@post.sk. Budem ti velmi vdacna ak mi poradis. Pa

2004-05-25 22:36 Piskot

Ahoj. No je vela faktorov, ktore ovplyvnuju tvoju vahu, ale po precitani tvojho mailu si myslim, ze problem u teba je skor psychickej povahy. Ak nezvladas nahle chute, treba s tym nieco robit. To ze budes sportovat je fajne, ale nebude to mat efekt ak stale budes pokracovat v prejedani, takze prva vec, na ktorej musis popracovat je psychika. Skus si vzdy, ked otvoris ladnicku uvedomit co je pricinou[nie vzdy je to hlad] Niekedy som si sam uvedomil, ze jem, lebo som nervozni, alebo som mal len velke oci. A ver ze hlad sa da vela krat utlmit tekutinov, ktoru mnoho krat zanedbavame.Drzim palciaky.Pa

2004-05-26 11:17 Barbora

Ahoj. Máš to na maily. Čo sa týka Piškotových rád, tak aj to by som nebrala celkom na ľahkú váhu. Okrem toho táto dieta je založená hodne na tekutinách, takže keď budeš naozaj hladná a nebude ti stačiť to čo je v „jedálničku“, tak treba piť piť piť a tým aj prečistíš celý organizmus. A to cvičenie by som tiež nevynechávala. Dá sa pri tejto diete za dva týždne schudnúť 5 – 9kg., tak nech to nezanechá nejaké drastické vplyvy na pokožke. Strie sú potvorka, ktorej sa potom ťažko zbavuje. Ale podrobnosti máš v maily. Tak držím palce. Mne sa celkom darí. A malá rada. Až budeš večer už naozaj veľmi hladná a nepomôže ani minerálka, tak choď radšej spať. Okrem toho ak ťa bude niekto v okolí dráždiť nejakými dobrotami, tak si radšej uvar žihlavový čaj…

2004-05-26 19:18 Ivana

Jeeej dakujem ste zlaty, ze ste mi poradili. Budem sa snazit dodrziavat vsetko co treba. Inak zacala som cvicit aerobik, len kvoli nedostatku casu budem mat co robit aby som stihla aspon 2× do tyz. a aj pitny rezim som si stanovila minimalne 2 litre na den. Tak som zvedava na vysledky. Urcite dam vediet. Este raz dik. :)

2004-05-26 20:14 Nef @

Aj mne pošlite. Díky

2004-05-27 10:07 Vera

Aj ja by som poprosila tú dietu. Moja adresa je : upolvera@savba­.sk. Dakujem

2004-05-27 10:17 Marta @

Ja by som tu dietu tiez vyskusala, leto sa blizi … :-)

2004-05-27 12:45 Barbora

Baby baby, ako Vám mám niečo poslať, keď neviem adresu. Jediný kto uviedol adresu bola Vera a tá to už má odo mňa odoslané. Je to na Vás. Ahojte

2004-05-27 15:15 S

Aj mna zaujima ta super dieta. Mozte mi to poslat na adresu: info@jwt.sk. dakujem velmi pekne

2004-05-27 15:26 Andrea Petrasova @

Prosim, prosim, aj ja mam zaujem o tu uzasnu dietu :-))))) Ada

2004-05-27 15:27 Ada @

Prosim, prosim, aj ja mam zaujem o tu uzasnu dietu :-))))) Ada

2004-05-27 15:34 Marta @

Ja som ju napisala, staci kliknut na Marta, tak este raz prosim …

2004-05-28 02:00 Katka

Tiez by som rada vyskusala tu dietu. rosana333@centrum­.sk Dakujem. Ozaj a poculi ste uz o ryzovej diete?ak mate niekto recept, tiez mozete napisat. dik.

2004-05-28 08:21 DanaD @

Prosím, pošli to aj na dana.dolakova@n­bs.sk. Dik

2004-05-28 09:48 Barbora

Ahojte baby. Tak som Vám to všetkým rozposlala. Držím Vám palce. Na mne to už začína byť vidieť a to je dnes len piaty deň. :o) Malé rady, ktoré dostala do mailu Iva ohľadne jedál čo sú v „jedálničku“: šaláty – hlávkový, ľadový, lollo biondo, prípadne čínsku kapustu tuniak – len vo vlastnej šťave špargľa – zaváraná kurací rezeň – na minime oleja, nič iné ananás – čerstvý jablčný ocot – odporúčam v tabletkách (dostať kúpiť v lekárni) grilované kura – najlepšie kúpiť v nejakom hypermarkete. Čaj – žihlavový a čistiaci – dostať v lekárni. To je asi tak všetko. Ak budete mať ešte nejaké otázky, pýtajte sa. Pozerám túto stránku skoro každý deň. Čaute.

2004-05-28 20:22 Janet

Tiez by som rada vyskusala nieco nove a ucinne. Prosim, ak mozes posli mi to na adresu: masloviec@nextra­.sk Dakujem.

2004-05-30 15:39 Tereza @

Cau Barborka,vidim,ze radis o sto sest.Posli aj mne tu dietu prosim na-ibendo@pobox.sk.Uz sa na seba nemozem pozerat aleto sa blizi.dakujem

2004-05-30 16:48 MS

Prosim prosim aj ja chcem, vazim skoro tonu a neviem si rady:0) Ak mi posles tu dietu tak zacnem novy, lepsi zivot!!!Rychlo, uz sa neviem dockat!!!moni­ka_sinarova@pos­t.sk

2004-05-30 21:33 Piskot

:))) Babule staci sa racionalne zivit a neprejedat, dodrziavat pitny rezim, byt v pohode, sem tam si zacvicit a vobec sa nemusite trapit s dietami. Inak aj sex je pohybova aktivita, ktoru prirovnavaju k 20 minutam behu,…no sice asi ale zalezi na kvalite toho sexu. Len inspiracia.. :)

2004-06-01 08:34 Kitty

Ked uz budes posielat,mozes tam pridat aj moju adresu: onlykitty@azet.sk Diky moc:)

2004-06-01 13:48 Barbora

Máte to na mailoch. Včera som nebola na nete, tak až dnes. A Piškót, je to zdravá dieta, samá zelenina, ovocie, mäso bez tukov atď. Už som až prezeleninovaná :o) A to čo som potrebovala je už dolu :o) Žalúdok sa zmenšil, nejem toľko veľa, jem len keď som hladná. Dodržujem pitný režim. Takže aspoň na takýto návyk je dobrá tá dieta. Upraví sa tým aspoň trávenie a človek si odvykne prejedať sa.

2004-06-02 09:28 Majo @

Ivca ahoj, chapem tvoje rozhorcenie a chcem ta pochvalit lebo to najdolezitejsie mas za sebou! Chces schudnut a to je to najdolezitejsie! ak by som ti mohol poradit tak v prvom rade si uprav stravu tak aby si ju mala dostatocne plnohodnotnu a pestru, najdolezitejsie su ranajky, pit dostatocne mnozstvo tekutin hlavne v doobednajsich hodinach a vecer si najdi stale nejaku pracu alebo teraz v lete by si mohla chodievať behať ci bicyklovať. Verim ze to zvladnes!

No Ivca a este na jedno nezabudaj a to je pekny usmev!!!

Pekny den

2004-06-02 09:46 Ajvet

Barbora, prosim Ta aj ja o zaslanie spominanej diety. uz dopredu Ti dakujem.adresa: ajvet@zoznam.sk.

2004-06-03 11:59 Janet

Barborka, mne to nedoslo. Mozes mi to este raz poslat. Adresa je masloviec@nextra­.sk Dakujem.

2004-06-04 14:38 Barbora

Ajvet a Janet, poslala som Vám to.

2004-06-16 09:25 Vanilla @

Ako tak pozeram,tak som zistila,ze aj mne by sa zisla ta uzasna dieta,ako o nej hovorite.Mozes ju poslat aj mne?Diki moc tallovaz@slova­net.sk

2004-06-18 22:55 Jarka

Veselá hystéria

2004-07-08 06:45 Suzan @

Ahojte, viete mi poslat ten recept na dietu? Tiez nefajcim uz mesiac a zacinam priberat, aj ked denne bicyklujem 8–10 km.Taktiez mam problem so zacinajucou celulitidou, vie mi niekto poradit, co s tym? Prosim nie kremy, ale pohyb,jedlo atd … Diky

2004-07-08 07:31 Suzan

Caut, mail je: mojateta@szm.sk, dik za skoru reakciu!!!

2004-07-22 14:52 Erika

Poprosím poslať tu diétku na eryka1@pobox.sk :) ďakujem

2004-08-04 16:37 Soňa @

Take chute ma skoro kazdy z nas. Aj ja som taku mala prave vcera vecer o 20.00. Rada by som aj ja tu dietu vyskusat, poprosim ak je to este mozne poslat ju na redsonya@orange­mail.sk, ale netreba zabudat na vyvazenost stravy a aby boli zastupene vsetky zlozky potravy. Lebo diety nakoniec skoncia jojo efektom a cela snaha potom vyjde nazmar. treba sa stravovat 5× denne v mensich mnozstvach, najlepsie po 18.00 uz nejest.

2004-08-15 16:05 Dari

Caute baby asi tak ako vsetky z nas aj ja by som chcela vyskusat tuto dietu. Hoci prave teraz som v zahranici a predvicujem aquagym, predsa len som pribrala, lebo hptelova strava je potvorka. A ked dojdem domov asi budem ako gulka, dufam ze nie. Take 4 kila by som dala dolu.Prosim poslite aj mne tu dietu.dariana10@po­box.sk.dakujem­.xxxxx

2004-08-20 14:56 Martina @

Ahojcek Barborka, ja milujem zeleninu, niekedy vravim, ze by som sa v nej mohla aj kupat, no obcas si aj zacvicim, ale ten pitny rezim mi nejako nejde, prosim Ta o laskovost, posles aj mne tu dietu? Leto uz skoro sice konci – ale mne to nevadi, s tukom by sa malo bojovat v kazdo obdobi-no nie? Moja adresa: charisov@rstu.vm­.stuba.sk Dakujem

2004-08-26 16:22 Petra

Aj mna to zaujalo, keby ste boli take zlate a poslali aj mne, dakujem :)

artep1@atlas.sk

2004-09-02 13:44 Nely @

Je dieta pre nezvladatelné chute ešte aktuálna? Ak áno, veľmi pekne o ňu poprosím, lebo sa zachvílu nezmestím do ýiadnych šiat… Moj e-mail: jurovata.k@dura­auto.com

2004-09-08 22:17 Hadiik

Aj ja, aj ja :) nikki.i@post.sk dakujeeeeeem

2004-09-17 13:08 Barbora

Ahojte všetky. Ako vidím ešte stále je o dietku záujem. Dosť dlho som nebola na našej steptuch stránke… takže také malé oneskorenie, ale predsa. Držím Vám palce. Každá, ktorá uviedla adresu to už má v pošte. Držím palce. A mohol by niekto dať nejakú reakciu??? Kto to má už za sebou??? Ako ste to zvládali a tak. Či sa Vám nesprotivili paradajky alebo niečo iné (lebo ja od tej diety čerstve paradajky veľmi nemusím, zjem ich, ale nie veľmi často). Ostatné bolo v pohodičke. Čaute

2004-10-27 21:20 Lenka @

Barborka, prosím, pošli aj mne…:-) Ďakujem.

2004-11-05 12:55 Aisha @

Aj ja by som chcela poprosit o zaslanie tejto diety na mail.:-)) Dakujem vopred!!! aisha26@szm.sk

2004-11-11 10:15 Roni @

Poprosím posli mi tiez dietu na mufet@post.sk Di­ky

2005-01-08 18:43 Dadka @

Barborka, ak Ti nebude robit problem este raz poslat tu dietu, prosim obetuj sa aj koli mne, velmi mi pomozes. dadka. Mail: dejnusik@azet.sk

2005-01-13 22:50 Andrea

Ahoj barbora aj ja by som Ta chcela poziadat o tu dietu … e-mail: adula01@pobox.sk … vopred velmi dakujem a dam vediet ci pomohla Andrea

2005-01-28 12:48 Adka @

Barborka, budem ti velmi vdacna, ak posles dietku aj mne na mailik: andrea317@post.sk dakujem velmi pekne :))

2005-01-29 20:41 Ivetka @

Velmi ma zaujala ta dieta!! prosiiim mozes ju poslat aj mne?? velka vdaka!! ywetka@pobox.sk

2005-01-30 13:03 Sasa @

Aj mne prosim tu dietu a tiez sa podelim o vysledok :)

2005-01-30 13:04 Sasa @

Aj mne prosim tu dietu a tiez sa podelim o vysledok :) + mail –  tigrik@zmail.sk

2005-02-08 08:58 Maja @

Ahojte vsetci, dostala som sa do tohoto diskusneho fora celkom nahodou,ale celkom ma to inspirovalo.ja som uz vyskusala kopec diet, ale nejako zabera iba dobre zname -nezrat a cvicit, ale ono sa to niekedy dost tazko dodrzaiava. potesilo ma vsak, ze dieta o ktorej som sa docitala na zaciatku je stale v obehu, tak prosim Barborku, aby mi ju poslala na mejl. majina@pobox.sk­.urcite dam vediet, ake vysledky som dosiahla. dakujem a drzim nam vsetkym palce.

2005-02-14 10:05 W.

Ahojte všetci, alebo skôr – pri zvolenej téme – ahojte všetky! Už je mi jasné, že chudnutie a s tým spojené redukčné diéty boli, sú a budú večnou témou. Fakt sa tu okolo toho rozpútala hystéria a škoda, alebo aj našťastie, že som sa k tejto stránke dostala až teraz. Pretože práve s o odstupom času by som sa chcela opýtať žien a dievčat, ktoré túto diétu držali, či si váhu udržali až doteraz??? Pripadala mi celkom fajn, až kým ma nezarazili 2 veci: 1. 5 – 9 kg za týždeň je VEĽA! Nie je to zdravé chudnutie, ale naopak, najlepšia cesta k jo-jo efektu! 2. Vyprážaný rezeň (-aj keď na minime tuku) a grilované kura??? Namiesto rezňa by sa skôr hodilo filé – ryba na prírodno, chudé biele mäso, kuracia pečienka a to grilované kuriatko aspoň stiahnuté z kože. A určite nie so super- a hyper-…, lebo sú nezdravo a zbytočne presolené. Viem, o čom hovorím, sama som schudla 30 kg a s jo-jo efektom nemám problém. Ale netvrdím, že to nie je ťažké. Je. Niečo vám poradím. Hneď nazačiatku je chybou, ak chcete schudnúť kvôli kamoške, nešťastnej láske a pod. Red. diétu musúte začínať v absolútnej psychickej pohode a v šťastnom období, a hlavne: musíte strašne chcieť a kvôli sebe! A treba si uvedomiť, že nezačínate len s diétou, ale meníte (podľa možnosti aj navždy) životný štýl a všetky návyky, ktoré ste nesprávne používali v súvislosti so stravovaním a pohybom. Je to zmena postoju voči sebe samej. Zdravím.

2005-02-14 15:41 Lexie @

Ahojte krasky, myslim ze nam skoro vsetkym ide o to iste> trochu do leta schudnut a nejako vyzerat.Ja by som sa teda tiez pridala do zastupu bab, ktore prosime Barborku aby nam poslala tu skvelu dietu. Moja adresa teda je >saska@nds.sk, a vopred velmi pekne dakujem.Lexie

2005-02-26 15:33 Huslistka @

Barborka pjosim aj ja velmi o navod na tu skvelu dietu :))) dakujem velmi pekne …moj email : huslistka1@azet­.sk

2005-03-02 12:26 Janka @

Prosim aj ja o tu výbornu dietu som hotová. Tučná a nešťastná.

2005-03-19 13:21 LENKA

Ahoj tuším vypukla mánia…Len by ma zaujimalo,preco sa ziadna z Vas nepochvali s vysledkom.Zeby to nefungovalo? Mne sa to podarilo. 12 kg je slusny vysledok za tri mesiace.A papam vsetko.Pomohlo mi nieco uplne ine. Tak ako sa darilo Vam?

2005-04-01 13:36 Tana @

Ja som uuz o tejto diete tiez pocula, vraj je super, len mi nikto nevedel povedat, co sa presne kedy moze jest. Prosim, prosim, ak ju mate, poslite mi ju niekto, nech sa v lete aspon do niecoho zmestim. Velmi dakujem!Mail tanal@zoznam.sk

2006-03-21 12:09 Monika @

Ahoj barborka, ak este čítas tieto príspevky mohla by si aj mne poslať tú diétu alebo niekto iný, kto ju má? monika moj mail moncici111@zoz­nam.sk

2007-05-31 08:14 zuzka

Ahojte, aj ja by som bola velmi rada keby ste mi poslali tu dietu… dakujem velmi pekne. zuzana.bereso­va@zoznam.sk

papaaaaa

2007-05-31 10:05 Petra

fuuuu tu je nejaký dopyt po tej diete :-) Ak je to ešte aktuálne budem rada keď mi ju pošleš Barborka na adresu petra.smrekova­@yahoo.com Chcem sa dozvedieť o tom zázraku viac, aj keď priznám sa schudnúť moc nepotrebujem, som vcelku zo sebou spokojná, ale nikdy nevieš :-))))xixi

2007-06-01 14:29 Jana @

ahoj Barborka, prosim ta neposles mi to na jane.yo@centrum­.sk ? velmi ti dakujem..

2007-06-01 20:44 Lea @

Ahojte, mohli by ste mi dietku poslať, ďakujem na slecna242@azet.sk

2007-06-02 12:10 sssss @

poprosim aj mne sedlackova1@pos­t.sk

2007-06-07 17:21 daniela

Ahoj,aj ja by som poprosila o zaslatie tej diety na : danieluocka@oran­gemail.sk ,dakujem PS: Inak mozu ju drzat aj vegetariani,lebo ja nejem meso,tak ci ma aj potom taky ucinok,dakujem

2007-06-08 14:56 pepa

čaves, plís, pošlite tú diétu aj mne: hafo8@azet.sk, di­kes

2007-06-11 15:10 Lussy320

awojte babulky please poslite mi tuto dietku ak ju niekto mate este alebo aspon nejaku inu super potrebujem zhodit aspon 5 alebo 7 kg! nezabudnite na mna budem stastna ak poslete…dakujem na adresu:Lussy320@a­zet.sk papaaa

2007-06-28 13:45 leusa

Ahoj Barborka,je to taká uplná hystéria,ale typické ženy chceme byť krásne :o))),tak ak ťa to ešte nezačalo obťažovať usmej sa aj na mňa Leusa1@azet.sk ďakujem

2007-06-29 09:00 fiora @

Barborka, ak to ozaj posielaš, tak máš môj obdiv…:-) Myslím, že neičo také sa zíde aj mne. Tak ak ozaj máš ešte trpezlivosť, ešte aj ja poprosím.. fiorabianca@cen­trum.sk. Ďakujem.

2007-07-03 22:38 danuska @

awojky…zijem v angl.a po zhliadnuti mojej uzasnej pneumatiky som na vaskach ci vobec domou is mam…jo jo je to prca,ale ked ste rok neboli doma a este k tomu angl.strava je angl.strava…mam nato dva tyz.aby som dala dolo min.6kg..pomoze mi tu niekto prosiiiiim prosim smutne koukam

2007-07-28 13:52 Maja

čau Barborka, ak sa ti bude chcieť mohla by si mi poslať tú diétku. díky Maja – m.k.22@atlas.sk dí­ky

2007-08-17 10:12 Miumiu

viem, ze uz som asi stá, ktorej by si poslala tu dietu, ale prosim prosim… dakujeeemky: miu@zoznam.sk

2007-08-21 13:09 Ria

ja sa pripajam k davu a prosiiiiiiiiiim o dietu :) moja adresa: maja-u@post.sk dakujeeeem :)

2007-08-22 14:25 lenka

taktiež sa pripájam k davu a velmi pekne prosím o zaslatie toho zazraku,dik:nli­enka@zoznam.sk

2007-09-03 21:45 majo

Ahoj všetkým! Súhlasím s názorom, že treba začať v úplnej psychickej pohode!!! Dámy, nechcem Vás poučovať, no nič Vám nepomôže viac, ako správna PESTRA strava a pohyb! Ja viem, že pri dnesnom zivote si najst čas aj na sport nie je ľahké, no rovnica je jednoduchá! Ak chceme chudnuť, príjem energie musí byť menší ako výdaj! A nesmierne dôležité je dostatočne piť a to aj za cenu premáhania sa. Každý z nás má chuť na sladkost i dobrotu. Tú sladkosť si neodopierajte hned v uvode! Trochu ju potrebujete, pretože sa telo zblázni (a Vy tiež) :) Da sa sladkosť postupne nahradiť hroznom, bananmi, ochuteným musli, jablkami, pomarančom… Všetko chce vôľu a postup! DRŽIM PALCE! Sport, zdrava strava i mysel vedia čarovať, to mi verte! A to aj v uprave hmotnosti tela!

2007-10-11 14:33 zuzana @

aj ja by som sa pridala k tejto vlne chudnucich a poprosila by som o tuto dietu od Barborky.

2007-10-22 12:56 Žany @

ahojte.. pekna salenota :-)) Moj nazor na vec.. Nie je dobe drzat dietu – ako uz bolo spomenute, kvoli jojo efektu.. V zivote je treba zmenit zivotospravu, pripojit pohyb a uuusmev :-).. Chute na sladke.. prip. ine chute. Treba pocuvat svoje telo – ci je naozaj hladne alebo len mlsne

ak chcete inspiraciu tak si mozete mrknut moju stranku :-)

2007-10-29 17:18 halusenka @

Ahoj W.! Mohla by si mi povedat nejake detaily tvojho putovania za peknou postavou? Docitala som sa, ze si sa zbavila 30kg tuku… k tomuto uspechu ti gratulujem a tisko zavidim (v dobrom) :-) Ak by ta to neobtazovalo, mohla by si mi napisat k tomu nieco blizsie? Dakujem pekne!

2007-11-07 12:53 Barbi @

Barbora, prosim ak este chodievas na tuto stranku, nemohla by si mi na mailik zaslat tu spominanu " zarucenu " dietu?…tych 15 kg nadvahy musim nejak dat dole…vopred dakujem…email: tamy23@centrum.sk

2007-11-14 16:52 Adriana @

Ahoj , mohla by som aj ja dostat tu dietu? Dakujem adriana@r2.robur­net.sk

2007-11-15 11:33 Katka @

Barborka, je to ešte aktuálne, keby som pekne poprosila aj ja? Budem Ti veľmi vďačná. Katka

2007-11-26 10:43 Mary @

Ahoj Barborka, no neviem ci je ta dieta taka zazracna, ale som momentalne v stave vyskusat cokolvek. Tak ak ta mozem poprosit posli tu zazracnu dietu aj mne. melusova_mari­ka@centrum.sk Dakujem , som veeeeeeeelmi zvedava

2007-12-13 13:51 Silvika @

Prosim aj ja tu dietku. Dik

2007-12-14 11:42 alica @

Barborka, ahoj, dala by sa tá úžasná dietka poslať aj mne? Mám za sebou všetko možné a nič, moc moc ďakujem, alra@pobox.sk.

2008-01-03 13:18 Barbora @

Baska..Ak je ta dieta taka uspesna, rada by som ju aj Ja vyskusala .Dakujem barbora_slamko­va@yahoo.com

2008-01-13 16:16 JanuLQaaa

Ahoj Barborka.ak sa este da poslala by si aj mne tu dietu??? janulqaaa@centrum­.sk DAkujeeeeeeee­eeeeeeeeeeeeem veLmo pekne:))))

2008-01-16 17:31 natka @

Ahoj Barborka,prosim, prosim posli aj mne tu SUPER USPESNU DIETU. vopred vdaka. gmitro@gk2-po.sk

2008-02-09 19:37 Mirka

Ahoj Barborka aj ja by som ťa chcela poprosiť o tú dietu ak je to možné veľmi ťa prosím strašne chcem zhodiť 10 kilov ktoré som za dva roky pribrala…ďakujem. Mirka.H@centrum­.sk

2008-02-09 20:01 Mirka

Ahoj Barborka aj ja by som ťa chcela poprosiť o tú dietu ak je to možné veľmi ťa prosím strašne chcem zhodiť 10 kilov ktoré som za dva roky pribrala…ďakujem. Mirka.H@centrum­.sk

2008-02-12 10:09 lenkajedina@atlas.sk @

Je tu ešte niekto, kto by mi mohol poslať tú zázračnú dietu? Ozaj potrebujem, aby sa nejaký zázrak stal. Ďakujem.

2008-03-29 15:46 mata @

mno chodim na hip hop a po treningu nejem…niekedy si dam par dni pauzu a jem menej..ale hybem sa stale a chcela by som schudnut len 4 kg.........­.......pls pls pls pls..........moja adresa.......­.............­.lady_one1@zoz­nam.sk .............­...pomooooooo­oc ludia posiiiim ozvite sa a kujem pekne

2008-04-01 21:42 Anika @

Ahoj Barbora,mohla by si mi poslat tu dietu,,,,myslim si ,ze mam tu istu ,,,,tak chcem vediet ,ze ci tam niesu blizsie info.....chudnem druhy den a zatial sa citim v pohode,,,,uvidime ako to dopadne a ty co kolko si schudla?Prosim Ta , posli mi ju na Anika97@azet.sk…Bu­dem rada,ahoj

2008-04-03 15:27 Katka @

Ahoj Barborka..tak som dalsia, ktora ma mensi problemik s postavicko u, a velmi by som sa potesila, ak by si mi tiez poslala tu slavnu dietku…moj mailik je katkakik@post.sk Budem ti velmi vdacna, dakujem kaktka

2008-04-03 16:22 Jana Bohunicka @

ahojte vsetci.nahodne som sa dostala na vasu stranku resp.hladam najaku ocistnu kuru na jar, ale chcela by som sa poradit s barborkou, kedze nemam na nu kontakt, tak touto formou.podarilo sa mi v minulosti schudnut 38 kg a to cvicenim a zdravou stravou, teoriu vsetci pozname..momentalne mam vsak iny problem ochabnute spodne brusko,trapi ma to kvoli obleceniu a celkovo, mozem poprosit nejake ucine cviky?drela
som, ale stale nic, mam 20 rokov, da sa to dat vsetko dolu cvicenim?za skoru odpoved vam vopred dakujem a vsetkym drzim palce.baby do toho!!!

2008-04-03 16:24 Jana Bohunicka

zabudla som adresu prepacte janka.bohunic­ka@email.cz

2008-05-13 13:50 zuzana @

prosiim mohli by ste aj mne poslat tu ucinnu dietu plz:) dakujem

2008-05-13 13:52 zuzka @

:) mohli by ste aj mne poslat tu dietu??

2008-05-13 13:55 suzie @

poslite tu dietu email je susqa18@zoznam.sk dikeq :)

2008-05-14 07:38 Beja @

aj ja, aj ja aj ja:-) rada by som tu dietu, dakujeem. BBBea@azet.sk

2008-05-30 12:32 zuzana @

aj ja by som rada vedela o tejto diete, tak prosim o zaslanie.

2008-05-30 12:34 zuzana

aj mneeeeeeeeeee email je zuzana.janigo­va@gmail.com

2008-06-13 17:56 Slávka @

Ahojte. Neviem ako som sa sem dostala, ale chcem sa pochváliť. Ja som prestala fajčiť 6.1.2004 a pribrala som cca 30 kg. Dosiahla som váhu 105 kg. Jasne, že som chcela schudnúť. No vždy som natrafila na 100 % dietu a nabaľovala som sa " nádherne!!!" Potom som si povedala dosť a išlo to! Polovičné dávky 3 krát denne. A všetko. Aj klobásu!!! Mám o 41 kg menej!!! A váha mi už nestúpa a je rok 2008. Skúste to!! Držím Vám palce.

2008-07-01 13:48 Petra

Ahojte!Chcela by som vás poprosiť o pomoc.Mám 165 cm a 80 kg!!!!Pokúšala som sa už chudnuť,ale ako som začala menej jesť,tak som sa aj začala zle cítiť-bolesti hlavy,únava.Taktiež mám problém s príjmom tekutín.Pijem len minerálky.Napijem sa len vtedy,ked som smädná a tak za celý deň vypijem len 1l a aj menej.

2008-08-08 15:34 kali @

ahojte, baby este vas bavi si vymienat diety? ved to nikam nevedie. ak si chcete udrzat postavu, alebo schudnut, tak musite zmenit zivotny styl a nie drzat diety. Mam to otestovane na sebe :-))

2008-09-03 21:11 Misinka @

no ak tú dietú ešte niekto má mohli by ste mi ju poslať prosím? a ak nie tak nejakú inú…na: michaelahajaso­va@atlas.sk ďakujem :)

2008-09-09 18:47 aloha273 @

aj mne ju pjosim poslite,dakujem

2008-09-09 18:52 alenka

aj mne ju poslite ak ju este niekto ma,na holickova1@pos­t.sk,moc dakujem

2008-09-29 15:11 katika @

ak by ste poslali aj mne tu dietu tiez sa pekne podakujem :) ketrinful@azet.sk a vela stastia pri chudnuti baby

2008-10-01 12:33 Andrea

aj ja by som poprosila tu dietu a.vencelova@zoz­nam.sk

Dakujem

2008-10-05 11:51 erza @

tak sa teda pridam aj ja… pre istotu, uz 4 dni nefajcim, tak to asi budem potrebovat. :((( lieskovec82@azet­.sk

2008-11-09 18:50 Edita Teľmanová @

Ahoj Barborka mala by so aj ja záujem o tú dietu keby si bola taká zlatá edda9@azet.sk

2008-11-11 23:30 Hanky @

Zdravim Barborka, bud dobra posli mi tu dietu, prosim ta. V zivote som nedrzala dietu, neviem si predstavit den bez sladkosti. Musim zhodit 4 kg, nie je to vela, ale citim a vidim to na sebe. A samozrejme musim zacat chodit na aerobik, behat alebo do fitka. Dakujem ti. Pekny vecer.

2008-12-15 18:44 Tatiana

ahojte baby bola by vám vďačná keby ste sa podelili o túto diétu aj so mnou dik..môj mail:tania2655555@a­zet.sk

2009-01-07 13:37 misenka

mohli by ste mne poslat nejaku overenu dietu poslat,tiez som prestala fajcit a zo zaciatku mi tie kila ani nevadili ale teraz ich mam navyse 15 :) titiz@azet.sk

2009-01-10 12:27 nela1 @

ahoj volám sa helena a velmi by som bola vdačná keby ste my poslali tú diétu na email nela1@centrum.sk

2009-01-28 13:41 barborka

AHOJ BARBORKA MOHLA BY SI AJ MNE POSLAT TU OVERENU DIETU DAKUJEM.MOJ EMAIL marusia@enrico.sk

2009-01-30 10:18 megi @

Ahojte, ked vsetci, tak aj ja :) Posles Barborka prosim Ta ten zazrak aj na megi76@azet.sk ? Dakujem!

2009-03-14 01:44 majuska @

Ahojte tak,aj ja by som chcela tú dietu.Kto mi ju pošle prosím,prosím majaskrhova@gma­il.com

2009-03-20 12:38 Boba

Ahojte, tak vidim, ze po tej diete je stale dopyt aj po vyse 4 rokoch :-) Mohli by ste prosim niekto hodit kopiu aj mne na mail? bobenka@gmail.com Ďakujeeeeem a zelam pekny dnik

2009-05-15 16:35 VIKI-NIKA

AHOJ BARBORKA POPROSIM TA AJ JA O TU ZAZRACNU DIETU VOPRED DAKUJEM.VIKI-NIKA@azet.sk

2009-05-25 09:50 Erika

Zdravim Barboka, porozmyslaj, ci nahodou nenastal cas zverejnit tuto dietu na tejto stranke pre vsetkych? Vdaka,Erika

2010-02-06 20:35 Jarmila Bokorová @

Ahojte všetci mám pre vás riešenie ako schudnúť bez problémov,bez jojo-efektu,toľko kg koľko budete chcieť a byť plný energie a cíťiť sa skvelo,inf.Ja­ruskaA@zoznam­.sk

Pridať komentár

*

Meno *
Email nepovinné, maskované
WWW nepovinné

Do not fill this!

Komentáre

Prosíme komentujte slušne a používajte diakritiku.

Aktuálne diskusie

• Tae-bo ma oslovilo (135) pre Michaelu: Tomáš v Nových Zámkoch necvičí european taebo, len toľko, ale… nati
  • Pilates (96) KVP,Mala Ida,Saca 0903 346 016 Pilates Košice Tatiana
  • Je kalanetika ucinna??? (65) pls, je pravda, že keď sa cvičí správne, za mesiac… daniel :)
  • AQUA BABY (5) toto je fajn stránka – nevedel som o týchto aktivitách. asi vás navštívime… tomas_fashion
  • fit pobyt (5) Zaujímavé – asi sa tam vyberiem – počul som už o tomto mieste dobré… tomas_fashion

Partneri