Tae-bo ma oslovilo
Taebo skutocne nie je sranda , alebo len poskakovanie. Odvtedy co sa mu venujem sa mi zlepsil zdravotny stav a citim sa velmi dobre. Aj figura sa vylepsila. Ale zistil som , ze ma vyznam sa mu venovat len vtedy , ked je odborne vedena hodina. A ak sa dodrziavaju pravidla. Velmi som si tento druh cvicenia oblubil a chodim na Tae-bo pravidelne 3×do tyzdna. Skoda ze sa mu u nas nevenuje viac priestoru. Bol by som velmi rad , keby som si tu s niekym kto ma podobne skusenosti viacej pokecal.
Cauko , kde v Bratislave mi odporucate ist skusit Tae-bo . Rada by som zacala , len neviem kde a mam obavy ci su tam neni len vysportovane mlade baby.
Chodim do Golemclubu, taebo je tam trikrat do tyzdna a rozhodne tam nechodia len mlade a vysportovane baby. Vyskusala som aj Zoracentrum, utorky a stvrtky (este je aj v nedelu) a tam je to tiez dobre, lenze Aupark mam blizsie :-). Takze skus a zhodnot :-).
Ahojte, nechcem sa tu o nicom rozpisovat , ale chodim uz dost dlho na hodiny Tae-bo do Zora centra a vzdy ci uz cvici Eva alebo Miro. Hodina ma vzdy uroven a podobne hodiny som zazila len v Prahe.
Skus tae-bo v Zoracentre,Miro je super.A nie su tam len vysportovane baby,napr.ja.Neboj,pri cviceni nebudes mat cas porovnavat okolie.
Ahojte vsetci priaznivci Tae-bo cvicenia. Vidim ze sa tu rozvija diskusia o Tae-bo cviceni, tak sa chcem pripojit aj ja. V prvom rade chcem podakovat za kladne prispevky aj na moju osobu :-) Ja sa snazim cvicit ( prezentovat) Tae-bo s radostou a hlavne pre Vas .Netreba sa vobec pozerat na to ci su tam vysportovane baby. Tae-bo je pre vsetkych, treba len prist , vyskusat a hlavne vydrzat.Tesim sa na Vas v Zora centre kazdy ut.17.45 stvrtok.19.15 , piatok 8.30 a nedelu 19.00 tesim sa na Vase prispevky.
SKUS .WWW.TEA-BO.INFO. TO JE CELA ADRESA
Ahoj Inge.oprava .Adresa je www.tae-bo.info.to je cele mas pravdu pise sa to ale takto.pozrav MIRA a Adu.stretneme sa v nedelu.
Toš bobani :-). Konečne nejaké spriaznené duše. Pochádzam z Ružomberka (to najvoňavejšie mesto:-)) a tae-bu sa venujem resp. som sa venoval so zopár fanatikmi päť rokov. Náš „klub“ dostal tri rany osudu – prvá bola, keď odišla prvá cvičiteľka – Nika do Blavy, druhá, keď sa precvičovania chytil jeden nemožný štyridsiatnik a hodiny stratili život a dinamiku a tretia, keď sa nám konečne podarilo u Mariety Žigalovej niečo silídne rozbehnúť, som sa musel odsťahovať od Trenčína a kamoš s ktorým sme precvičovali ušiel zo zúfalstva (nemohol si nájsť solídnu robotu) radšej do Rakúska. Tak skončilo inak v Ružomberku populárne Tae-bo. Teraz sa snažím niečo nájsť tu – v TN, ale nejak sa mi nedarí – poraďte – nechcem už precvičovať – stačí keď sa bude kde ísť vyblbnúť.
Ahojte,rozmyslala som o tom,ze skusim Tae-bo a vy ste ma svojimi prispevkami este viac nakopli dakujem vam za to......tesim sa na super zazitok:)
Ja mam 16 rokov a k tae-bu som sa dostala nahodou.....hned po prvej hodine som vsak zistila,ze je to uzastne,energicke,silove a jednoducho VYNIKAJUCE cvicenie!!!mam namahavu skolu+hram zavodne tenis co je skutocne vycerpavajuce,ale na Tae-be si dobijem tolko energie,az sa sama cudujem!!!ja chodim cvicit do IVES-u vo Zvolene,je tam kvalitna a odborna cvicitelka......ODPORUCAM VSEEETKYM!!!
Caute…tiez ma tae-bo oslovilo, ale ako sa snazim najst na webe nejake blizsie info ohladom jeho cvicenia v Ba,tak akosi neuspesne…tae-bondaci skuste poradit nejake fitka, okrem uz vyssie spomenutych akymi su Golem,ci Zoracentrum v tejto lokalite…zatial diky…
Ahojte všetci! Aj ja patrim k tej hŕstke ľudi, ktorým Tae-bo učarilo. Tae-bu sa venujem už asi 2 roky a poviem Vám, nie je nič lepšie ako poriadne sa odreagovať a vypotiť. Ja chodím do Školičky na Dolnozemskej ul. 1. Nechodí tam veľa ľudí, takže sa tam dá poriadne zacvičiť a myslím, že je to najlacnejšie Tae-bo v Bratislave (1 hod. stojí len 45,–). Tréningy bývajú pondelok a stredu od 18:05–19:05. Tak ak máte chuť kľudne sa môžete ku mne pridať.
Ahojte neviete niekto poradit kde sa da zacvicit Tae-bo v Ke???
ahojte všetci.Taebo sa nevenujem dlho, ale prirástol mi k srdcu od prvej hodiny i keď pravidelne cvičím, bola to pozitívna zmena..sice by hodiny moholi bývať pravidelnejšie,ako je raz do týždňa,ale som rada i tomu.))Čiže doporučujem tým,ktorý váhajú,či začať.Nieje to náročné na kroky,netreba sa báť a dostanete zo seba všetkúú negatívnu energiu,ktorú v sebe máte..Dostanete chuť do životaa:ˇˇtak veľa štastia v získavaní nových skúseností v Tae bo i celkovo v športe.
ahojte neporadil by mi niekto klub v ziline kde sa taebo cvici
ahojte vsetci fanusikovia Tae-bo aj mne toto cvicenie ucarovalo hned od prvej hodiny a drzalo ma tri roky ale teraz akosi neviem najst skupinku podobnych sialencov v Brezne … neviete niekto nieco????
Ahoj ajja v Brezne cvičí Tae-bo Peto Jenča a jeho manželka.
a prosim ta nevies mi povedat ze kde? a kedy maju hodiny?? vrela vdaka :)))))
Ahoj ajja tak tae-bo v Brezne sa cvičí v CVČ utorok, štvrtok, nedeľu o 20:30 ahoj
tae-bo v novych zamkoch asi nieje vsak?
ahojte.chcem sa opytat ci tae-bo sa da niekde aj v prievidzi alebo novakoch alebo v partizanskom cvicit.ak by ste niekto nahodou vedel ozvali by ste sa mi na valval@azet.sk?dakujem vopred
ahojte mozete mi povedat kolko stoji jedno taebo v zoracentre a v auparku? dakujem zuziq
ahoje este by som sa rada opytala, ze kolko stoja cvicenia u fredyho ayisiho a kedy a kde su jeho hodiny.POzerala som na internete, ale neuspesne. Na taebo chodim uz 2rok, ale zatial co som v BA (od sept) som nebola ani raz a velmi mi chyba pohyb.prosim poradte mi dakujem
ahoj zuziq Fredy tae-bo necvičí to je taerobic
a kolko stoji u neho hodina a kedy ich ma a v aky cas.velmi budem vdacna ak mi ktosi poradi
ahoj lubo ETB dakujem a este by si mi mohol upresnit co je to CVČ a kde v br to je, lebo nie som priamo z br… vdaka
ahoj ajja je to centrum volneho času ale kde je to neviem varaj pri nejakej škole
dakujem Lubo ETB pa
ahojte všetci priaznivci taeba ak sa nachádzate v Bratislave a náhodou bývate aj niekde pri študenskom inernáte Mladá Garda rada vás uvidím každý pondelok a stredu o 19:30!Od 20.2.2008 Začíname teším sa na Vás Nika!Ak by ste chceli bližšie info 0902572553!diky a prídte pozrieť bude super a to len za 40SK papapapapaaaap
Ahojte, neviete, ci sa cvici tae-bo v Novom Meste nad Vahom? Ak ano dajte prosim vediet kde a kedy. Dakujem
Ahojte, neviete kde by sa dalo cvičiť taebo v BA IV alebo teda v blízkom okolí – smer Stupava? Ďakujem
Ahoj DAda. myslim ze tae bo sa vyucuje na tilgnerovej v Ba
4 =)
Ahoj Kika, nevieš náhodou ako sa to na tej Tilgnerovej volá?je to nejaké fitko? Ďakujem :)
Ahojte!!! Mám len 12, ale TaeBo som si obľúbila. Poradila mi ho kamoška a je to super na odreagovanie a vybitie zlosti a pod. Chcela by som sa spýtať, či sa s TaeBa aj schudne. Aspoň tri kilá by som chcela dať dole. Prosím odpíšte, teším sa na odpovede :-))) Mimochodom, je tu niekto z MI okresu kto TaeBo cvičí? Ďakujem
Ahoj Paťulka v tvojom veku je velmi dôležité vedieť, že do 13-tich rokov sa taebo neodporuča cvičiť, kôli nerozvinutej koordinacii pohybov a nedostatočne vyvynutemu chrbtovemu svalstvu. Nechcem ta od taeba odradiť chcem ta len upozorniť na to, komu vkladaš do ruk svoje telo a hlavne zdravie. Neviem či ma tvoj inštruktor licencuiu ak cvičiš na východe je tam malo certifikovaných inštruktorov tae-bo. Co sa týka Michaloviec z tadiaľ je Katka Mochčajova advanced instruktorka european taebo. Ano taebom schudneš ,ide o to, ako pravidelne cvičíš, kolko energie prijímaš. Ty si však teraz v pubertalnom veku kedy sa vzlučuje v tele viac hormonov a tým sa telo zalieva tukom. Preto je dobre v teenegerskom veku mat vela pohybu ale tvoje klby, kosti svaly sa este vyvýjaju a preto je velmi dôležite komu teraz zveríš svoje telo do ruk. Na Slovensku je kopec pa trenerov taebo, ktorým nezaleží na klientovi jeho zdraví, ale na svojom image a preto je patrener. Preto nejde na kurz a preto spaja nejake haky baky s aerobikom a nazve to taebo, lebo je to in. Cudujem sa preco ta tvoj inštruktor na tuto vec neupozornil. Ak ta taebo baví, cvič ho dalej len je dost dôležite cvičiť ho spravne a v tvojom veku dvoj násobne. Preber s instruktorom zdravotne prevedenie techník ak ti na to nebude vedieť odpovedať zváž dalsie navštevovanie týchto hodín. Pre lepší obraz klikni si na www.taebo-original.sk
Ahoj Paťulka v tvojom veku je velmi dôležité vedieť, že do 13-tich rokov sa taebo neodporuča cvičiť, kôli nerozvinutej koordinacii pohybov a nedostatočne vyvynutemu chrbtovemu svalstvu. Nechcem ta od taeba odradiť chcem ta len upozorniť na to, komu vkladaš do ruk svoje telo a hlavne zdravie. Neviem či ma tvoj inštruktor licencuiu ak cvičiš na východe je tam malo certifikovaných inštruktorov tae-bo. Co sa týka Michaloviec z tadiaľ je Katka Mochčajova advanced instruktorka european taebo. Ano taebom schudneš ,ide o to, ako pravidelne cvičíš, kolko energie prijímaš. Ty si však teraz v pubertalnom veku kedy sa vzlučuje v tele viac hormonov a tým sa telo zalieva tukom. Preto je dobre v teenegerskom veku mat vela pohybu ale tvoje klby, kosti svaly sa este vyvýjaju a preto je velmi dôležite komu teraz zveríš svoje telo do ruk. Na Slovensku je kopec pa trenerov taebo, ktorým nezaleží na klientovi jeho zdraví, ale na svojom image a preto je patrener. Preto nejde na kurz a preto spaja nejake haky baky s aerobikom a nazve to taebo, lebo je to in. Cudujem sa preco ta tvoj inštruktor na tuto vec neupozornil. Ak ta taebo baví, cvič ho dalej len je dost dôležite cvičiť ho spravne a v tvojom veku dvoj násobne. Preber s instruktorom zdravotne prevedenie techník ak ti na to nebude vedieť odpovedať zváž dalsie navštevovanie týchto hodín. Pre lepší obraz klikni si na www.taebo-original.sk
Lubo ETB cauko … dakujem ze si odpisal. cvicim 8-minutove TaeBo raz-dva krat denne. uz dlho sa snazim schudnut no aerobic som chodit preszala lebo ma to nebavilo a nemala som cas. Potom som objavila TaeBo a velmi som si ho oblubila. myslim si ze ho cvicim spravne. a neporadil by si ze kolko by trvalo schudnut tie tri-styri kila pri mojom cviku? velmi dakujem Patulka
Ahojte, vo fitku na Harmincovej v Bratislave hľadajú cvičiteľku tae bo. Neviete o niekom? Dohodte. Budeme sa veľmi tešiť, lebo v BA IV nie je žiadne TA BEO!!!!!
ahoj aj ja by som chcel zacat chodit na tae bo, lezne vacsinou tam chodia len zeny a to by mi asi vadilo poskakovat so zenami, lebo sa mi zda ze je to skor zenske cvicenie… chodia na to niekde v BA aj muzi ?
ahoj bado, cvicit chodis predovsetkym sam pre seba takze je hlupost to co si napisal ze by ti to vadilo. Hanbis sa pred nimi ukazat ze nieco nevies? Taebo je o niecom inom. Get the first place by your own a lose your feare. Na taebo v Ba chodia aj muzi , je ich sice menej ale nemaju strach, nepozeraju na to kto je vedla nich ci je lepsi , alebo horsi, su tam preto, aby sami seba presvedcili o tom ze treba na sebe pracovat. Cvici sa napr. v Ruzinove pozri si www.taebo-sk.sk je tam rozvrh hodin a ak budes mat chut prid to skusit. Pekny den Miro
Ahojte neviete mi poradiť kde v Žiline sa cviči Tae-bo?
H – FIT – športovo-relaxačné centrum, o.z., v Petržalke na Dvoroch, Gercenova 8/F, Bratislava. Prihlášky: e-mail: h-fit@szm.sk alebo v prac. deň na 02/63451689 na recepciu v júli od 17 do 20 h, SMS mobil: 0903/174885 / do 15 h., inak SMS/. V auguste len e-mail alebo mobil stale. SURNE hladame aj lektorky Interwal body work, body work a Power Joga.
Ked Tae-bo tak v Ružinove cvičí ho Mirko je naozaj dobrý odporucam je to naozaj makačka
Ahejte. Vie mi niekto poradiť? Bývam neďaleko pri póluse a chcem začať chodiť na tae-bo. Je tam niečo na blízku?
Ahoj Vladenka, uz si zistila, ci sa da taebo cvicit aj v Ziline? Mne sa to nepodarilo. Diky.
Ahojte priaznivci tae-ba…mozem Vam povedat, ze kedysi bol problem vytiahnut ma do fitka a uz vobec nie na hodiny cvicenia.Odkedy mi moja znama odporucila Jányho-precvicovatela tae-ba v auparku ,nedam nanho dopustit.Je to perfektny cvicitel,vyhecuje Vas k tym najvyssim vykonom aj ked si uz myslite, ze ste dusu vypustili od neustaleho tempa, stoji to za to.Dokonca ma to tak pochytilo, ze keby mi to casovo viac vyhovovalo,chodim aj kazdy den na tae-bo.A to musim zopakovat, ze to bola kedysi pohroma pre mna ist cvicit,vyhovarala som sa na com som len mohla.Tak musim povedat, ze to je naozaj pokrok pre mna:))tak ked odporucam,tak len a len Jányho Landla.
Ahojte, chcela by som sa opytat, ci ma niekto skustenosti z cvicenia tae bo v Presove a ci by mi nevedel niekoho odporucit kde je najlepsie ho cvicit. Uvazujem, ze by som to rada vyskusala, kedze ako studentka sedimdlho nad knihami a pohyb je potrebny. Vopred velmi pekne dakujem. Pekny den.
Ahojte moze mi niekto poradit kde by som si mohla stiahnut dvd tae bo nemozem teraz chodit cvicit do telocvicne pretoze mam male babo a pred otehotnenim som chodila a velmi mi to pomohlo dakujem.
Ahojte chcela by som sa opytat kde sa da objednat alebo stiahnut dvd tae bo je to perfektne cvicenie mam male babo tak by som cvicila doma Dakujem
Po prečítaní vašich komentárov som sa rozhodla,že by bolo načase,aby som so sebou niečo robila a myslím,že práve Tae-bo by bolo to správne riešenie.Mám však trochu obavy,lebo nie som práve v najlepšej kondícii,postava nič moc a neviem,či by som to vôbec zvládla.Chcem sa opýtať,či v BB je nejaká možnosť cvičenia Tae-bo pre začiatočníkov (potrebovala by som trpezlivého cvičiteľa:-))
Ahoj. Kondičku na taebo nepotrebuješ a ani skvelú postavu,stačí ti chuť do cvičenia. Ak chceš skúsiť taebo, príď do Europa fitness clubu -pondelok a stredu o 18:50 ostatné info nájdeš na www. taebo-original.sk, alebo ti osobne odpoviem na tvoje otázky s pozdravom ..
Pridite s i zacvicit do dvoch pobociek Miracle studia. Mame siroku ponuku cviceni – Pilates, Fitball, Taebo,Brusne tance,Tehotenske cvicenia, Bodytoning,Bodyforming,Ladyforming,Power JOGA,Joga,Mojzisovej cvicenia,Brusne tance,Pilates a Fitball po porode… viac info o nas najdete www.studiomiracle.sk
ja mam sadu tae-ba Billiho Blanksa. cvicim to doma a obcas idem do posilky. mozem odporucit, skusit cvicit doma, no chcelo by to lepsie kolienka ak sa rozhodnete cvicit castejsie, rozhodne neprehanat. nam to s kamaratkou doslo az po 3 rokoch.. niekedy je lepsie sa setrit a neprepinat :-)
Ahojte, ešte sa cvičí taebo v Trenčíne (plaváreň – fitness Herkules)? Niekoľko rokov som nebola toť prítomná, tak ma zaujíma, ako to tam vyzerá.
CAUTE kde je mozne cvicit taebo v ZILINE poradi dakto???
CAUTE kde je mozne cvicit taebo v ZILINE poradi dakto???
Ahojte všetci zanietenci:)tae-ba!Ak Vás tae-bo oslovilo a páči sa Vám prídte si zamakať každý pondelok a v stredu o 19:30 na Mladú Gardu na Račianskej ulici v Bratislave.Vstupné je 50Sk. Prídte bude zábava a vyplavíte množstvo endorfínov. Teším sa na Vás. Veronika tu je aj kontakt pre bližšie info: 0902572553
Ahojte, ta Zilina by zaujimala aj mna. Tak prosim ak niekto vie, tak napiste, je nas tu viac, ktore by to chceli vediet. Vdaka
Ahojte, tiez by som rada vyskusala tae-bo, ale neviem kde v Ziline, napiste ak viete. Dakujem :)
Ahojte! Neviete náhodou o možnosti cvičenia Tae-ba v Piešťanoch??? Alebo v blízkom okolí?? Asi nie, a je to škoda…
ahojte, začala som cvičiť taebo a chcela by som poprosiť niekoho, kto cvičí taebo a podarilo sa mu popritom schudnúť…ako na to? potrebovala by som dať dolu tak 8kg. ďakujem
Ahojte, marne sa pokusam zistit, kde sa v Piestanoch (alebo okoli) da cvicit tae-bo. Vie mi niekto poradit? Kedysi som cvicila v Trnave ale prestahovali sme sa a po porode sa chcem opat dostat do formy :o)
Mna by taktisto zaujimalo kde sa da cvicit tae bo v ZILINE, nemozem to nikde najst
ahojte, chcela by som vediet ci sa da chodit na taebo aj niekde v okoli PB, PU, ZA alebo Dubnice? lebo ako to tu citam, sama Bratislava…ak niekto vie o tychto miestach, date mi vediet na cinderela21@azet.sk ?? dakujem vopred :-)
haloooo ludia kde sa dá cvičiť v ZA???
Tae-bo v Košiciach sa precvičuje v telocvični na Prírodovedeckej fakulte na ul. Park Angelinum, je to oproti ZŠ taká nízka budova. Veronika, skús tam zájsť. Je to super. Cvičí sa v utorky a nedele o 19.00 hod.
Ja, ked videm po schodoch na tretie posch. fucim ako lokomotiva a mam teda aj riadnu nadvahu :(( Chcem skusit tae bo, ale moja kondicka je uplna nulova, pre koho je taebo urcene, na aerobic som chodila veeeelmi davno, aj pat rokov no hruza, az sa hanbim :( Dik za info
Katka, kolko sa plati a kto predcvicuje? Treba si nosit vlastne podlozky?
ahojte, je tae-bo niekde vo zvolene? ale najlepsie by bolo, keby to bolo niekde v okoli zarnovice. dakujem za radu
ahojte.chcem sa spytat ci nahodou neviete o teabo aj v Novom Meste nad vahom.ak hej dajte mi prosim vediet.rada by som si rozhybala svoje telo,nabrala energiu a dodala svojej postave lepsi vzhlad.diky
ahojte, neviete, či sa tae bo cvičí ešte v Nových Zámkoch? kedy a kde?? dakujeeem
Zdrawim chcem zacat s TAE-BOm a so ZUMBou,,da sa tym pekne wytwarowat a wymakat postawicka,abo to je len na kondicku?diky
Ano taebom si vieš veľmi pekne vytvarovať postavu, len ho musíš správne cvičiť, ale môžeš si ním aj skaziť zdravie, ak to bude pataebo. S pozdravo Ľubo
Ahojte poradte mi v ZA tae bo a zumbou :-)dik za odpoved
ahojte všetci priaznivci tae-ba, vyskušajte taerobic s Fredym Ayisym, je to úúúúplne geniálne spojenie tae- ba a aerobicu, ak zbožňujete dynamické cvičenie ako ja, je to pre vás ideálne. chodím tam od októbra 2008 a super sa mi spevnilo celé telo. Cvičí sa v pondelok, stredu a piatok od 20.00–21.30 hod., 1 hod. stojí 2,70, čo je podľa mňa dobrá cena. prídte a myslím, že neoľutujete :)
ahojte, tae-bo je super… perfektne vyformuje postavu, spevni svalstvo, zrychli metabolizmus a zlepsi aj travenie… paradne sa vypotite, co to schudnete ak budete dodrziavat zdravu stravu … mne to moc nejde lebo stale neviem najist recept na to stravovanie… neviete nieco poradit????
taebo v ba? help :-)
Ahojte, taebo ma velmi oslovilo uz pred piatimi rokmi…teraz som v Ba, presnejsie v Dubravke..viete mi poradit kde sa tu na blizku da cvicit taebo a aka je cena???
Ak viete a máte info kde sa cvičí taebo a jedná sa o certifikovaných trénerov, vyplnte toto http://www.taebo.sk/…kde-sa-cvici Je to stránka mojej priateľky, určite ju to poteší, je to taebo maniačka a precvičuje v Trnave
Ahojte kto chce cvičiť taebo v Banskej Bystrici je tu jedna zmena : od 11.5.2009 cvičíme v Kultúrnom Dome BB, Pondelok 19:00 – 20:00, Streda 19:30 – 20:30, ďaľšie info na stránke http://www.taebo-original.sk/
Ahojte, pridavam sa k otazke Taebo v Dubravke? Pripadne Karlova Ves, Lamac, okolie Patronky?
ahojte, ja tiež uvažujem, že tera je ten správny čas… ALE...... v dunajskej strede nemám prehlad…nevie niekto o tom? nechám aj moje číslo: 0910 580 542, vrelá vdaka. Kate prípadne mi napíšte na moju webstránku (síce je nie k tejto teme) dakujem este raz.
Ahoj Juro…jedine co viem ze je taebo v Devinskej Novej vsi…Cvici sa kazdy utorok a v stredu o pol 8…
Dakujem Peta, myslis asi Rolando, chystam sa tam kuknut:)
ahojte, neviete mi poradit, kde sa cvici tae bo v Ziline?
ahojte. ja tie zu rozmyslam ze zacnem chodit na taebo, len neviem ci by som to zvladla, lebo som na tom s kondiciou dost zle a rada by som to zmenila. som z Bratislavy a chcela by som chodit niekde kde to neni az tak drahe ale su tam kvalitný cvičitelia. za info vopred Dakujem. S pozdravom Lenka
caute, dajte mi pls niekto vediet, kde sa cvici dobre taebo v kosiciach, piste na mail labdzuska@gmail.com Dakujem
Ahojte vsetci, ktori hladate Taebo v Kosiciach. Od 2.7.2009 cvicim v Sportovej hale Cassosport od 18,30 – 19,30 hod kazdy utorok a stvrtok. Od 17.8.2009 zacinam Taebo hodinu aj vo fitku SELMY Fitt na Kukucinovej ulici, kazdy pondelok a utorok od 17,00 – 18,00 hod. Tesim sa na Vas, Andrea
ahojte neviete nahodou kde sa v partizanskom cvici taebo?piste na email kaca117@azet.sk dakujem
partizanske, novaky prievidza…poprosim info aj ja na henkaa@centrum.sk
ahoj. aj mna by zaujimalo, ci sa v okoli prievidze cvici tae bo. vdaka za akekolvek info – pripinacka@post.sk
mna by tiez zaujmalo kde sa v Ziline cvici taebo, dakujem
Ja cvicim uz vyse roka tae-bo doma podla dvd, teraz sa mi dostalo do ruk nove tae-bo kde su rozne tae-bo advanced, chcem sa opytat ci na treningoch cvicite stale tu istu choreografiu, alebo sa to kazdy trening obmiena. Dakujem za odpovede.
Ahoj Iva v tae-bo nie je choreografia, každý tréning je iný aj keď počet techník je obmedzený, je ich dosť na to aby každá hodina bola iná s pozdravom Ľubo ETB
Dik za odpoved Lubo, to ma tesi, lebo striedat choreografie je zabavnejsie ako cvicit stale to iste. A ako casto by sa malo tae-bo cvicit? Ja cvicim 2 az 3 krat do tyzdna.
3× do týždňa stačí, ak sa smiem spýtať prečo cvičíš tae-bo doma a nie vo fitku? Ahoj Ľubo ETB
Ahoj. No ja som v Irsku a zijem v dost malom meste, neviem ci tu vobec niekde tae-bo je. Ale pravdupovediac doma mi to vyhovuje, lebo dost vela pracujem a este domacnost… je to tak menej narocne na cas. Hodinu cvicim, potom sprcha a hotovo :-) Este jednu otazocku ak mozem, pri cvikoch kde sa klaci ma boli viac noha na ktorej klacim ako ta co s nou cvicim, myslim tym klb, je vhodne podlozit si nieco pod koleno?
Ahoj Iva ak ťa len tlačí koleno tak si daj podložku, ak máš podložku a aj tak ťa bolí koleno stojnej nohy tak si skús všimnúť při cvičení či sa ti koleno stojnej nohy nevyvaľuje do strany, stehenná kosť musí byť kolmo s podložkou, alebo bedrovo driekový kĺb kolmo nad kolenným kĺbom s pozdravom Ľubo ETB
Dakujem srdecne za radu Lubo, hned dnes som to skusila, mat nohu kolmo a bolest nebola taka zla. Fakt vidim ake je pri tae-bo dolezite dodrziavat techniku. Este raz dik. Cvicila som uz kulturistiku, kalanetiku, aerobic, ale tae-bo ma jednoznacne bavi najviac a zda sa mi aj najucinnejsie. Vela kamosiek som na to nalakala a kazda je spokojna. S pozdravom Iva.
Teším sa s tebou a k tej technike ešte dodám, že keď cvičíš zadok pánva je stále rovnobežne so zemou a nehýbe sa nohu dvíhaš čisto sedacím svalom tým že sa skracuje a stojná noha je kolmo na podložku a v olene je 90° uholuvidíš ako budeš cítiť zadok, veľa úspechov ahoj Ľubo ETB
Dik Lubo, som fakt rada, ze mi radis, lebo cvicit podla dvd je narocnejsie prave preto, ze mi nema kto poradit ak nieco robim zle. Takze som ti velmi vdacna a ako sa poznam, budem sa pytat teraz stale ak si niecim nebudem ista ;-) Ahoj a dakujem.
Vidim, ze tu nie je prilis velka diskusia :-) . Lubo a mozem sa opytat, ako dlho sa ty venujes tae-bo a kde?
Môžeš sa opýtať European tae-bo cvičím 9 rokov, teraz už len v B. Bystrici vo FIT ARENE a na Stožku prečo? Ľubo ETB
Len tak, zo zvedavosti :-) Cvicis len tae-bo, alebo aj inak posilujes? Zaujimalo by ma ci tae-bo vystacilo Blanksovi na postavu aku ma :-). Na svoju 50 tku vyzera naozaj dobre. A mas vela cvicitelov?
Billy Blanks športuje veľa rokov a trénuje rôzne druhy bojových umení, popri tom telo určíte potrápi s činkou to už k tomu patrí, tak dúfam že ťa nesklamem ale taký namakaný nie je len z tae-ba, aj keď tae-bo dosť značne zmení postavu, ak sa jeho techniky prevádzajú správne. Čo sa týka mňa niekedy zájdem do posilňovni, ale prednosť dávam kondičnému cvičeniu. Klientov mam tak akurát . Tae-bo je kondičné cvičenie pri ktorom posúvaš svoje hranice, tak že nie je obľúbené pre masy a moje hodiny navštevuje taká špecifická skupina klientov viac menej sú to akčnejšie typy, ktoré potrebujú niečo energickejšie asi tak Ľubo ETB
Dik za odpoved Lubo, suhlasim, ze tae-bo je energicke, vyskacem sa a vypotim do syta :-) . Este otazocka, teraz mam dost vela volna, tak cvicim castejsie, vlastne skoro kazdy den, raz hodinku inokedy tie polhodinove cvicenia zamerane na brucho… myslis, ze mi to moze uskodit? Dufam, ze nie :-)
Ťažko posúdiť či ti to môže uškodiť alebo nie. Neviem ako tie cviky prevádzaš. Ak nemáš problém keď budeš doma prísť do B.B. na tréning, môžeme to prebrať, takto na diaľku sa to nedá s pozdravom
P.S: Musel by to byť konkrétny problém napr. ak ťa pri cvičení niečo bolí atď.
Aha no to bude problem, lebo ja som z Michaloviec a domov chodim raz do roka aj to len na tyzden… ale nic ma neboli pri cviceni, obcas kolena, ale len obcas. Budem cvicit radsej len tak 3–4 krat do tyzdna, ved to staci a hviezda zo mna aj tak nebude hihi. Este raz dik za vsetky rady Lubo, je mile si popisat s niekym kto sa rozumie do niecoho, co ma naozaj bavi. Dakujem a vela uspechov prajem. S pozdravom Ivana.
ahojte neve tu niekto ci sa da cvicit taebo aj niekde v okoli dubnice?
Prosim vas cvici sa este taebo v TN…na kritej??a cvici este Lenka??..ak ano prosim vas kedy sa cvici???Dakujem pekne